Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Shelter είπε Έλα @Superfunk, πιάσε και κόψε 5-6 με ελληνικό στίχο. Αφτό που περιγράφεις φίλος, είναι παλιά τέχνη κόσκινο στην ελληνική δισκογραφία. Αραβικά, ινδικά, ο καλός ο μύλος όλα τα άλεσε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αφτό που περιγράφεις φίλος, είναι παλιά τέχνη κόσκινο στην ελληνική δισκογραφία. Αραβικά, ινδικά, ο καλός ο μύλος όλα τα άλεσε... Είπα εγώ τίποτα για παρθενογένεση? Το θέμα δεν είναι να κλέβεις, αλλά να το κάνεις με στυλ! Επεξεργασμένο 26 Ιουνίου από Shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Shelter είπε Είπα εγώ τίποτα για παρθενογένεση? Ούτε εγώ... Όπως έλεγαν και κάτι credits διαβόητου Έλληνα "συνθέτη" των μεγάλων επιτυχιόνανε της δεκαετίας του '90, "παραδοσιακό Ιορδανίας". 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ούτε εγώ... Όπως έλεγαν και κάτι credits διαβόητου Έλληνα "συνθέτη" των μεγάλων επιτυχιόνανε της δεκαετίας του '90, "παραδοσιακό Ιορδανίας". Απο παλιά και Άκης Πάνου έλεγε "το θέμα ειναι να εχεις στίχο. Μουσική έτσι κανεις εδώ γυρω γύρω και φυτρώνει" και έκανε τη χαρακτηριστική ελλειπτική κίνηση με το χέρι. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου Η αντιγραφή στη μουσική ποτέ δεν μου άρεσε, διασκευή με σκοπό να το κάνεις καλύτερο ναι Nouvelle Vague - In A Manner Of Speaking kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Άγιος είπε διασκευή με σκοπό να το κάνεις καλύτερο ναι Για να δούμε: 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Τώρα που ο καταγγελόμενος είναι δημοσιογράφος, ούτε το ονοματάκι του δεν λένε. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Αρνούμαι να ψυχοπλακωθώ. Ας βάλουμε κάτι εορταστικόν: 3 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου Μην περιμένετε και θαύματα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση