Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Πολλές "συμπτώσεις " μαζεύονται... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Κάτι σαχλαμπούχλες αρχαιολάγνοι σα τον Κατάρ-Κ -ΛΚ-Τρόλευ-ΣΦ-Παργκασ-Νέστορας-κλποι Τελειώσαμε και δεν το καταλάβατε το Γκάρι Μουρ σας μέσα, τον ΣΡΒου κλοιπές αηδείες Κάτσε ρε φιλωΟυζ,σε ΕΒΡΙΣΑ εγώ; Αν μου προσβάλεις ξανά την προσωπικοτηΣ λέγοντας μου ότι ακούω αηδίες όπως ο Γκάρυ Μουρ και ο ΣΡΒ θα τα χαλάσουμε...θα σε συλλάβω και θα σε κλείσω σε αεροστεγές ηχομονωμενο θάλαμο όπου θα παίζει το Made in Japan στο repeat για πάντα. Άκου εκεί ακούω Gary Moor και SRV.... μακρυά από εμένα, καλύτερα να γίνω κομμουνιστής δημόσιος υπάλληλος. Επεξεργασμένο 17 Ιουνίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Άκου εκεί ακούω Gary Moore και SRV.... μακρυά από εμένα, καλύτερα να γίνω κομμουνιστής δημόσιος υπάλληλος. Πάρε τον Samy, βρέστε και 2-3 άλλους (δεν υπάρχουν και παραπάνω) απίθανους με τα ίδια κάκιστα μουσικά γούστα και φτιάξτε μια μπάντα. "The NOIZ Deaf People Band" είναι ένα καλό όνομα. Λίγες πρόβες θέλετε μόνο, και σας βλέπω σύντομα να ανοίγετε τα lives της Satti στο Café de La Danse του Παρισιού ή σε ανάλογες τρύπες στα Εξάρχεια. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Τα στρουμφάκια φίλος είναι ιερά, από τότε που μπήκαν στο εξώφυλλο του Friends, το οποίο ήταν το πρώτο άλμπουμ του Τσικ που άκουσα. Για να σου συγχωρεθούν οι αμαρτίες καταδικάζεσαι να πας εκδρομή με τον μπάρμπα-Στρουμφ στο Άγιο Όρος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πάρε τον Samy, βρέστε και 2-3 άλλους (δεν υπάρχουν και παραπάνω) απίθανους με τα ίδια κάκιστα μουσικά γούστα και φτιάξτε μια μπάντα Εγώ είμαι ιδιαίτερος συνθέτης, πιο κινηματογραφικός. Είμαι ο Hans Zimmer με στοιχεία του John Williams αν και αυτός είναι λίγο πιο σπουδαγμένος μουσικά θα έλεγα, όχι πως με κομπλεξάρει πολύ αυτό, αλλά όσο να είναι με κάνει να είμαι λίγο ανήσυχος. Από μουσικά γούστα, θα έλεγα πως έχω καλό μουσικό γούστο αν και επειδή μου αρέσουν και ελληνικά συγκροτήματα σαν τους ΠΥΞ ΛΑΞ και κάποια όλα μου προσάπτουν ανά καιρούς μια μουσική ελαφρότητα. Δε με απασχολεί αυτό. Δε νιώθω πως πρέπει να απολογηθώ, ξέρω πως είμαι ο καλύτερος και πως είμαι μουσικά και όχι μόνο δημοφιλής. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Όσο για 'σένα Σάμη, ενώ δείχνω σεβασμό για τα διαστροφικά σου μουσικά γούστα, τα οποία και κατανοώ, μετά από την προσβόλα ότι ακούμε SRV και τέτοια, θα σου τραβήξω τώρα μαχαιριά: 1 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, trolley είπε Τα στρουμφάκια φίλος είναι ιερά, από τότε που μπήκαν στο εξώφυλλο του Friends, το οποίο ήταν το πρώτο άλμπουμ του Τσικ που άκουσα. Αυτό το εξώφυλλο πήγα να βάλω αρχικά, αλλά άλλαξα γνώμη. Μπήκες λίγο "περίεργα" στον κόσμο του Chick, δηλαδή πριν το "Friends" δεν είχες ξανακούσει δουλειές του Corea, προσωπικές, διάφορες συνεργασίες ή Return To Forever? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είμαι ο Hans Zimmer με στοιχεία του John Williams αν και αυτός είναι λίγο πιο σπουδαγμένος μουσικά θα έλεγα, όχι πως με κομπλεξάρει πολύ αυτό, αλλά όσο να είναι με κάνει να είμαι λίγο ανήσυχος. O Hans Zimmer είναι αυτοδίδακτος, νότα δεν μπορεί να διαβάσει κι αυτός (όπως κι ο Παπ.), οπότε μην ανησυχείς. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Μπήκες λίγο "περίεργα" στον κόσμο του Chick, δηλαδή πριν το "Friends" δεν είχες ξανακούσει δουλειές του Corea, προσωπικές Ήμουν 13 χρονών ρε τρελοκομείο, το 78 που βγήκε το Friends. Πότε να τον ακούσω τον άνθρωπο, στην κολυμπήθρα; Το δεύτερο άλμπουμ του που άκουσα ήταν το δεύτερο (όχι το πρώτο) που έβγαλε με τον Hancock που παίζουν αντικρυστά (1979). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση