Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Αμέσως μετά: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Cyrus Pace - Sort Of Softly (2004) Cyrus Pace - guitar Dr. Lonnie Smith - Hammond Adam Clark - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Bluesrock αδάμαντας από τον μεγάλο Tinsley Ellis. Tinsley Ellis - A Quitter Never Wins (1994) Tinsley Ellis - vocals & lead guitar Oliver Wood - guitar Chuck Leavell - Hammond James Ferguson - bass Stuart Grimes - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Bluesrock αδάμαντας από τον μεγάλο Tinsley Ellis. Tinsley Ellis - A Quitter Never Wins (1994) Tinsley Ellis - vocals & lead guitar Oliver Wood - guitar Chuck Leavell - Hammond James Ferguson - bass Stuart Grimes - drums Νομίζω είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αν και όλα τα μαμπεμπεγοζγκόνικα που βάνεις, έχουν αυτή τη χάρη. Αυτό το κοντοσούβλι που παίζουν τύποι σα το Γκάρη Μουρ εκτός από βαρετό, είναι και εντελώς ανέμπνευστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Νομίζω είναι ιδανικό για ανθρώπους που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αν και όλα τα μαμπεμπεγοζγκόνικα που βάνεις, έχουν αυτή τη χάρη. Αυτό το κοντοσούβλι που παίζουν τύποι σα το Γκάρη Μουρ εκτός από βαρετό, είναι και εντελώς ανέμπνευστο Ρε συ Samy, πέρνα μια βόλτα απ'το Wiktionary, έχουν τη συζήτηση σου... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου το θυμήθηκα ξαναβλέποντας σήμερα το Quadrophenia... πολυαγαπημένο μου (αν και κλεμμένο) όπως και στις ξανθούλες της εφηβείας μου... σας θυμίζουν τίποτα οι μοντ φατσούλες; ειδικά αυτή με την μυτούλα αλά Κλεοπάτρα by Uderzo... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου Guru Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου κι άλλο αγαπημένο και σαν παραγωγή... 5 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου Δισκάρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δισκάρα Οι Εν Πλω τελικά βούλιαξαν... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση