SibLt Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γέμισε ο πλανήτης μεγαλοφυίες... Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση - Και εγώ που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, SibLt είπε Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση - Και εγώ που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα; Θα αποδεχτείς το γεγονός πως η Amy Winehouse είναι μια υπερτιμημένη πολυπρόβλητη λαϊκή τραγουδίστρια που πλέον δε μιλάει πια κανένας γι αυτή ούτε και ακούει κομμάτια της. Η DUA LIPA είναι κλάσεις ανώτερη, εμπορικότερη και θα μείνει στην ιστορία ως η νέα λατρευτή MADONNA με συνεχείς επιτυχίες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Θα αποδεχτείς το γεγονός πως η Amy Winehouse είναι μια υπερτιμημένη πολυπρόβλητη λαϊκή τραγουδίστρια που πλέον δε μιλάει πια κανένας γι αυτή ούτε και ακούει κομμάτια της. Η DUA LIPA είναι κλάσεις ανώτερη, εμπορικότερη και θα μείνει στην ιστορία ως η νέα λατρευτή MADONNA με συνεχείς επιτυχίες. Δλδ η Λίπα είναι ανωτέρα της Μαρίνας της καρδιάς μας ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, SibLt είπε Ευφάνταστη και αποστομωτική απάντηση - Και εγώ που έλπιζα ότι θα ανοίξουμε κουβέντα τι θα απογίνω τώρα; Να ανοίξω κουβέντα με κάποιον που πιστεύει ότι η Amy Winehouse ήταν μεγαλοφυία (ούτε καν ιδιοφυία)? Ε όχι δα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 25 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δλδ η Λίπα είναι ανωτέρα της Μαρίνας της καρδιάς μας ? Πόσταρε κάτι ρε συ, 10 πάει... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Πόσταρε κάτι μπορείς... ΥΓ: Άντε να τελειώνουμε αύριο (λαίμαι τώρα... ξημερώματα Δευτέρας θα είναι) διότι και η υπομονή έχει τα όρια της... 3 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Άντε να τελειώνουμε αύριο (λαίμαι τώρα... ξημερώματα Δευτέρας θα είναι) διότι και η υπομονή έχει τα όρια της... Άντε, μπας και αρχίσουν τα μπάνια του λαού... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου To 17 είχα πελάτη σε ενα μπαλκόνι ξενοδοχείου που έπαιζα τον βασικό κιθαρίστα που έγραφε. Αυτό ήταν η αιτία που είχα βάλει στην αρχή και πιάσαμε κουβέντα. Ολη η παρέα του από την μουσική βιομηχανία,με 1 παραγωγό και εναν ιδιοκτήτη καναδικής εταιρίας. Μονο υπερτιμημένη δέν την έβγαλαν,ασχέτος τα προβλήματα που είχε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 30 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Άντε, μπας και αρχίσουν τα μπάνια του λαού... Βλέπω μια καταπληκτική ταινία στο Ερτφλιξ, με Λίνο Βεντούρα και Ρόμη Σνάιντερ-πως μου είχε ξεφύγει τότε αυτό το αριστούργημα,στις 11 έχει δοκιμαστικά F1, μετ΄΄α θα σε βάνω κανά τραγουδάκι, μπας και μάθεις λίγο μουσικούλα, εκτός από εκκλησιαστικά όργανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Βλέπω μια καταπληκτική ταινία στο Ερτφλιξ, με Λίνο Βεντούρα και Ρόμη Σνάιντερ-πως μου είχε ξεφύγει τότε αυτό το αριστούργημα,στις 11 έχει δοκιμαστικά F1, μετ΄΄α θα σε βάνω κανά τραγουδάκι, μπας και μάθεις λίγο μουσικούλα, εκτός από εκκλησιαστικά όργανα Εγώ φίλος 12+ την κάνω για έξω, αι γυναίκαι περιμένουν. Οπότε το νου σου, ό,τι πανκοντίσκοβλάχοποπρόκ έχεις να βάλεις, βάλ'το πριν τις 12. Επεξεργασμένο 8 Ιουνίου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση