Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Αχ, τι μου θύμισες ωρέ σπινθηροβόλε όνε... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Την άλλη Κυριακή, μη λείψει κανείς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Την άλλη Κυριακή, μη λείψει κανείς What a boy... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Μεγάλος καραγκιόζος ο Keith, αναμφισβήτητα. Αλλά το κοινό τού το συγχωρούσε γιατί αν και γκιόζος, σαν συνθέτης και πιανίστας/πληκτράς ήταν τεράστιος. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Κι απ'τον έναν master στον άλλον. Dr. Lonnie Smith - Paper Tiger (2003) Dr. Lonnie Smith - Hammond Doug Munro - guitar Lafrae Sci - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Ωραίο είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Το δεύτερο καλύτερο κομμάτι ever μετά το ΖΑΡΙ της Μαρίνας Σαττι. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 3 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Αχ, τι μου θύμισες ωρέ σπινθηροβόλε όνε... ου του καημένου του χαμουντάκι... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nick Van Cash Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Στο mood για Robin Trower ψυχεδέλειες, ακριβώς γι' αυτό που είναι φτιαγμένη μια 50s Strat. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση