Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Δεν παίζω σε πανηγύρια φίλος, μόνο τα βλέπω. Μια και πόσταρες όμως τα σπαστικά από πάνω, δεν μπορώ παρά να ποστάρω το παρακάτω αντίδοτο. Jimmy Bruno - The Way You Look Tonight (1996) Jimmy Bruno - guitar Joey DeFrancesco - Hammond Steve Holloway - drums 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Μια ερώτηση Waterfall-K, ακούς και Doors έτσι? γιατί δεν σε βλέπω να βάζεις... kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Μόλις τώρα, Άγιος είπε Μια ερώτηση Waterfall-K, ακούς και Doors έτσι? γιατί δεν σε βλέπω να βάζεις... Χιλιάδες πράγματα ακούω, τι να πρωτοβάλω? Doors μια και τους ανέφερες έχω να ακούσω πολύ καιρό. Μεγάλη μπάντα πλην του καραγκιόζη που είχαν για τραγουδιστή. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Χιλιάδες πράγματα ακούω, τι να πρωτοβάλω? Doors μια και τους ανέφερες έχω να ακούσω πολύ καιρό. Μεγάλη μπάντα πλην του καραγκιόζη που είχαν για τραγουδιστή. Είναι οι βασιλιάδες των μπλιμπλικιων και λέω αυτός πρέπει να πίνει νερό στο όνομα τους, γιαυτο ρωτάω kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 19 λεπτά πριν, Άγιος είπε Είναι οι βασιλιάδες των μπλιμπλικιων και λέω αυτός πρέπει να πίνει νερό στο όνομα τους, γιαυτο ρωτάω Είναι χιλιάδες μίλια μακριά απ'το να θεωρηθούν "βασιλιάδες των μπλιμπλικιων", αλλά δεν έχει σημασία, ήταν εξαιρετική μπάντα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 11 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είναι χιλιάδες μίλια μακριά απ'το να θεωρηθούν "βασιλιάδες των μπλιμπλικιων", αλλά δεν έχει σημασία, ήταν εξαιρετική μπάντα. Ποσταρε τους βασιλιάδες να καταλάβουμε τι γίνεται kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Ποσταρε τους βασιλιάδες να καταλάβουμε τι γίνεται Ξεκαθάρισε μου πρώτα τι εννοείς με τον όρο "μπλιμπλίκια". Τα synths εννοείς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Ξεκαθάρισε μου πρώτα τι εννοείς με τον όρο "μπλιμπλίκια". Τα synths εννοείς? Γιατί εγώ αυτό κατάλαβα. Bάλτου φωτό και βίντεο του Keith Emerson γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα διαλέξεις τους ELP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Bάλτου φωτό και βίντεο του Keith Emerson Δεν θέλω να τον φοβίσω... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 31 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 31 Μαϊου 51 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν παίζω σε πανηγύρια φίλος, μόνο τα βλέπω. Φιλαράκι, υπάρχει πρόμο οβίνδεο του πανηγυριού που συμμετέχεις, σε ολίγον που θα ανέβει θα σε ειδούν ΟΥΛΟΙ μέχρι τότε απόλαυσε λίγο Ρόκυ Έρικκσον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση