Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, MGs είπε

Βάλε και τίποτα με Fairlight αν έχεις υπ όψην.

Ευχαρίστως.

Chick Corea - Touchstone (1982)

Chick Corea - piano, Fairlight CMI, Yamaha GS1, Oberheim OB-Xa, gong, cymbal

Paco De Lucia - guitar

Carlos Benavent - bass

Alex Acuna - cajon, snaredrum, cymbal

Laudir De Oliviera - ganza

Gayle Moran - voices

• Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, MGs είπε

?❤️

Αν θες τον ήχο του άντε σκάσε €1,350 και πάρε το Behringer UB-Xa, που είναι best seller αυτή τη στιγμή.

image.png.7c6df72d510a4542f4ca7dcbe662ec09.png

Εκτός κι αν έχεις λεφτά για πέταμα, οπότε χτύπα το Oberheim OB-X8 στα €5,390. Και την πλάκα σου θα κάνεις, και θα ψαρώνεις τους αδαείς (με την τιμή του?).

image.png.79eb3da37c45f63fe1ac0f39bda6db70.png

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru
1 ώρα πριν, MGs είπε

Αλλος που βρήκε τον καλύτερο.Ωραίος είναι.

ίσα ορέ...?

τι τον παίρνεις από τα μούτρα τον άνθρωπο (είναι και το πρώτο του post)... γιατί δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί σπουδαιότερο τον Green (όπως άλλοι τον Mayall πχ);...

άντε να σου βάλω κι εγώ τον σπουδαιότερο για μένα (παγκοσμίως αυτή την φορά) ασπρουλιάρη...

και τον σπουδαιότερο στα καθ ημάς (και όχι μόνο)...

θα με μαλώσεις αν δεν συμφωνείς και θα με ρωτήσεις

1 ώρα πριν, MGs είπε

Εναν "καταράκτη" που είναι ακριβώς απο πάνω σου τι τον έχεις?

ε εγώ πατριώτ' από την Κάνηθο θα σου απαντήσω...?

τα κριτήρια όμως του καθενός περί "σπουδαιότητας" στην "καλλιτεχνία" δεν αξιολογούνται αντικειμενικά (από μένα τουλάχιστον) ως προς το κάλλος... ως προς την τεχνική (και το καταγεγραμμένο hype) πάλι, το συζητάμε με τόσο νερό στο κρασί όσο χωράει η αξία του λόγου μας σε σχέση με την τεχνική μας κατάρτιση και εμπειρία ανά θέμα (άλλη μεγάλη κουβέντα αυτή)...

αυτό το κακό όμως με την σκωπτική πλήρη απαξίωση κάθε φορά των κείθεν προς τους κακείθεν και τούπμπαλιν (και δεν με εξαιρώ φυσικά καθότι το να γνωρίζεις από μπανάνες δεν σε προστατεύει από το να πατάς ενίοτε και  μπανανόφλουδες), είναι αν μη τι άλλο γραφικό και ευτυχώς εξ αυτής του της προσέγγισης και διασκεδαστικό (πάλι τουλάχιστον για μένα)...?

τώρα αν επικαλεστούμε και καθολικές θεωρήσεις (επωνύμων και μη) η δυναμική τους κινείται από τις σοβαρές έως και τις τραγελαφικές αξιολογήσεις, με το γραφικό του πράγματος πλέον να αντιπροσωπεύει τον λόγο σήματος προς θόρυβο του πράγματος...

• Like 3

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Μια και ανέβηκε Blues Wire, να ποστάρω και ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου, μην πω το καλύτερο blues που βγήκε τα τελευταία 530 χρόνια στο ηλιακό μας σύστημα!?

"Superfunk Mode Off"? και ακούμε την παρακάτω κομματάρα από το 2001.

• Like 3

Specs talks, M🐮🐮gs walks

6 ώρες πριν, npap είπε

ίσα ορέ...?

τι τον παίρνεις από τα μούτρα τον άνθρωπο (είναι και το πρώτο του post)... γιατί δεν έχει δικαίωμα να θεωρεί σπουδαιότερο τον Green (όπως άλλοι τον Mayall πχ);...

Ήθελα να ήξερα ποιος πήγε και με κάρφωσε στον "κηδεμόνα μου".Αυτοί είστε.

6 ώρες πριν, npap είπε

Αλλος που βρήκε τον καλύτερο.Ωραίος είναι.

Το ωραιος είναι,πιστεύω να κατάλαβες που αναφέρεται.Στον πράσινο.Για αυτό του εχω πατήσει και το πρώτο του like(καλορίζικο)ενώ ήταν ακόμη με τις ζελατίνες το παιδί.Αγγλικά γιατί γράφει?

6 ώρες πριν, npap είπε

άντε να σου βάλω κι εγώ τον σπουδαιότερο για μένα (παγκοσμίως αυτή την φορά) ασπρουλιάρη...

...πάσο.

6 ώρες πριν, npap είπε

και τον σπουδαιότερο στα καθ ημάς (και όχι μόνο)...

...τα βλέπω.Σαν περσόνα,το μικρόφωνο.Σαν παίκτης τον "ακούνητο" που είχε για κάποια χρόνια δίπλα του.

6 ώρες πριν, npap είπε

αυτό το κακό όμως με την σκωπτική πλήρη απαξίωση κάθε φορά των κείθεν προς τους κακείθεν και τούπμπαλιν (και δεν με εξαιρώ φυσικά καθότι το να γνωρίζεις από μπανάνες δεν σε προστατεύει από το να πατάς ενίοτε και  μπανανόφλουδες), είναι αν μη τι άλλο γραφικό και ευτυχώς εξ αυτής του της προσέγγισης και διασκεδαστικό (πάλι τουλάχιστον για μένα)...?

Βρές μου μία δική μου σε μουσικό κομμάτι/είδος εκτός το της γιουροβίζιον και αυτό μετά το πάρτυ.

Γι αυτό θα με δείς με πεντάλφες,με αφός μαλλί και μετά να κλαίω στις όχθες του μισισιπή πρίν μπώ σε ένα ρέιβ πάρτυ φορόντας μπλουζάκι ramones.?

• Χαχα 1

6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Μια και ανέβηκε Blues Wire, να ποστάρω και ένα πάρα πολύ αγαπημένο μου, μην πω το καλύτερο blues που βγήκε τα τελευταία 530 χρόνια στο ηλιακό μας σύστημα!?

"Superfunk Mode Off"? και ακούμε την παρακάτω κομματάρα από το 2001.

Από τα αγαπημένα Blues Wire

• Like 1

• Moderator

Ακολουθεί ο καλυτεροσπουδαιότερος λευκός blues κιθαρίστας ? (με βάση την εντελώς... αντικειμενική μου άποψη) ?

• Like 3
  • Χαχα 2
  • Συμφωνώ 2

all this has happened before and will happen again

1 ώρα πριν, MGs είπε

Γι αυτό θα με δείς με πεντάλφες,με αφός μαλλί και μετά να κλαίω στις όχθες του μισισιπή πρίν μπώ σε ένα ρέιβ πάρτυ φορόντας μπλουζάκι ramones.

Με την Καλήν αγκαζέ, ή αλα-μπρατσέτα.

• Χαχα 1

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου