Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

32 λεπτά πριν, MGs είπε

Αλλος που βρήκε τον καλύτερο.Ωραίος είναι.Εναν "καταρράκτη" που είναι ακριβώς απο πάνω σου τι τον έχεις?

Με έχεις δει πολλές φορές να αναφέρομαι σε καλλιτέχνες/γκρουπς βάζοντας μπροστά τη λέξη "greatest"?image.gif.b998b95de9e171a6a2438e59749e90ec.gif

Άλλοι το κάνουν αυτό, και μάλιστα κατά κόρον. Κοίτα λίγο γύρω σου, 20 άτομα γράφουμε εδώ μέσα.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε

Χαλαρά μέσα στο Top 10 των πιο τελειωμένων τραγουδιών των τελευταίων 100 χρόνων.??

Ένα ? κι από μένα λοιπόν.?

Πραγματικά τώρα,χαλάς ενέργεια σε τέτοια πράγματα?Ουτε εγω τρελαίνομαι,αλλα να μπώ και να τους πατάω και dislike...

1 λεπτό πριν, MGs είπε

Πραγματικά τώρα,χαλάς ενέργεια σε τέτοια πράγματα?Ουτε εγω τρελαίνομαι,αλλα να μπώ και να τους πατάω και dislike...

Πρώτον δεν μπήκα επίτηδες, ο αλγόριθμος του youtube μου το πέταξε, μια και έχω την κακή συνήθεια να ακούω -ή να προσπαθώ να ακούσω- τα περισσότερα που ανεβαίνουν εδώ. 3-4 φορές να πατήσεις πάνω στου Samy τα βίντεο, και το Youtube νομίζει ότι έχεις τους RS (ή ακόμα χειρότερα, τους The Fall) σε αφίσα πάνω απ΄το κρεβάτι σου. Αφού λοιπόν το είδα μπροστά μου, είπα να κάνω την πλακίτσα μου, και με την ευκαιρία πάτησα και ένα ωραίο?,  ένα ? από τα 31Κ (υπάρχει ελπίς).

Στην ερώτηση που σου έκανα δεν μου απάντησες.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Με έχεις δει πολλές φορές να αναφέρομαι σε καλλιτέχνες/γκρουπς βάζοντας μπροστά τη λέξη "greatest"?image.gif.b998b95de9e171a6a2438e59749e90ec.gif

Άλλοι το κάνουν αυτό, και μάλιστα κατά κόρον. Κοίτα λίγο γύρω σου, 20 άτομα γράφουμε εδώ μέσα.

Βρε εσύ δέν έγραφες για Deep Purple και ότι είναι η καλύτερη live μπάντα του πλανήτη?Εχει γούστο να γλύστρισες στο μπάνιο και να το πάμε πάλι απο την αρχή.

Επεξεργασμένο από MGs

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Πάγο βάλε και θα σου βάζω εγώ μουσική με θεραπευτικές ιδιότητες.Αυριο θα είσαι περδίκι.

Ωραίο το Fairlight,δεν το γνώριζα.Ευχαριστώ!

Επεξεργασμένο από MGs
  • Like 1

1 λεπτό πριν, MGs είπε

Βρε εσύ δέν έγραφες για Deep Purple και ότι είναι η καλύτερη live μπάντα του πλανήτη?

Όχι. Εγώ έγραφα -και συνεχίζω να γράφω- ότι οι DP είναι η μεγαλύτερη live rock μπάντα του πλανήτη, και εξηγώ πάντα το λόγο, και ο λόγος είναι ο τρομακτικός αριθμός live εμφανίσεων κάθε χρόνο τις τελευταίες δεκαετίες, που συχνά ξεπερνούν τις 200 το χρόνο.
Αν έχεις στο νου σου κάποια άλλη rock μπάντα με περισσότερες ετήσιες εμφανίσεις να μας ενημερώσεις. 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Όχι. Εγώ έγραφα -και συνεχίζω να γράφω- ότι οι DP είναι η μεγαλύτερη live rock μπάντα του πλανήτη, και εξηγώ πάντα το λόγο, και ο λόγος είναι ο τρομακτικός αριθμός live εμφανίσεων κάθε χρόνο τις τελευταίες δεκαετίες, που συχνά ξεπερνούν τις 200 το χρόνο.
Αν έχεις στο νου σου κάποια άλλη rock μπάντα με περισσότερες ετήσιες εμφανίσεις να μας ενημερώσεις. 

Εγώ έχω έναν φίλο που όποτε βγαίναμε έτρωγε 100 με 150 χυλόπιτες την βραδιά κατα μέσο όρο,αλλά δέν γυρνούσα να λέω οτί είναι το μεγαλύτερο καμάκι.Τέλος πάντων.Επικεντρώσου στην μουσική.

2 λεπτά πριν, MGs είπε

Εγώ έχω έναν φίλο που όποτε βγαίναμε έτρωγε 100 με 150 χυλόπιτες την βραδιά κατα μέσο όρο,αλλά δέν γυρνούσα να λέω οτί είναι το μεγαλύτερο καμάκι.

image.png.35db9495df9e29608db8415d096123a4.png

3 λεπτά πριν, MGs είπε

Επικεντρώσου στην μουσική.

Αυτό κάνω φίλος, και πριν καν γεννηθείς.

Πάμε να ακούσουμε τώρα λίγο ακόμα Green.

Peter Green Splinter Group - Help Me Through The Day (2001)

Peter Green - vocals & guitar
Nigel Watson - guitar
Roger Cotton - keys
Pete Stroud - bass 
Larry Tolfree - drums

• Like 3

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Αυτό κάνω φίλος, και πριν καν γεννηθείς.

Πάμε να ακούσουμε τώρα λίγο ακόμα Green.

Μπράβο,συνέχισε.Βάλε και τίποτα με Fairlight αν έχεις υπ όψην.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου