Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 32 λεπτά πριν, MGs είπε Αλλος που βρήκε τον καλύτερο.Ωραίος είναι.Εναν "καταρράκτη" που είναι ακριβώς απο πάνω σου τι τον έχεις? Με έχεις δει πολλές φορές να αναφέρομαι σε καλλιτέχνες/γκρουπς βάζοντας μπροστά τη λέξη "greatest"? Άλλοι το κάνουν αυτό, και μάλιστα κατά κόρον. Κοίτα λίγο γύρω σου, 20 άτομα γράφουμε εδώ μέσα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Χαλαρά μέσα στο Top 10 των πιο τελειωμένων τραγουδιών των τελευταίων 100 χρόνων. Ένα κι από μένα λοιπόν. Πραγματικά τώρα,χαλάς ενέργεια σε τέτοια πράγματα?Ουτε εγω τρελαίνομαι,αλλα να μπώ και να τους πατάω και dislike... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, MGs είπε Πραγματικά τώρα,χαλάς ενέργεια σε τέτοια πράγματα?Ουτε εγω τρελαίνομαι,αλλα να μπώ και να τους πατάω και dislike... Πρώτον δεν μπήκα επίτηδες, ο αλγόριθμος του youtube μου το πέταξε, μια και έχω την κακή συνήθεια να ακούω -ή να προσπαθώ να ακούσω- τα περισσότερα που ανεβαίνουν εδώ. 3-4 φορές να πατήσεις πάνω στου Samy τα βίντεο, και το Youtube νομίζει ότι έχεις τους RS (ή ακόμα χειρότερα, τους The Fall) σε αφίσα πάνω απ΄το κρεβάτι σου. Αφού λοιπόν το είδα μπροστά μου, είπα να κάνω την πλακίτσα μου, και με την ευκαιρία πάτησα και ένα ωραίο, ένα από τα 31Κ (υπάρχει ελπίς). Στην ερώτηση που σου έκανα δεν μου απάντησες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Με έχεις δει πολλές φορές να αναφέρομαι σε καλλιτέχνες/γκρουπς βάζοντας μπροστά τη λέξη "greatest"? Άλλοι το κάνουν αυτό, και μάλιστα κατά κόρον. Κοίτα λίγο γύρω σου, 20 άτομα γράφουμε εδώ μέσα. Βρε εσύ δέν έγραφες για Deep Purple και ότι είναι η καλύτερη live μπάντα του πλανήτη?Εχει γούστο να γλύστρισες στο μπάνιο και να το πάμε πάλι απο την αρχή. Επεξεργασμένο 27 Μαϊου από MGs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πάγο βάλε και θα σου βάζω εγώ μουσική με θεραπευτικές ιδιότητες.Αυριο θα είσαι περδίκι. Ωραίο το Fairlight,δεν το γνώριζα.Ευχαριστώ! Επεξεργασμένο 27 Μαϊου από MGs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, MGs είπε Βρε εσύ δέν έγραφες για Deep Purple και ότι είναι η καλύτερη live μπάντα του πλανήτη? Όχι. Εγώ έγραφα -και συνεχίζω να γράφω- ότι οι DP είναι η μεγαλύτερη live rock μπάντα του πλανήτη, και εξηγώ πάντα το λόγο, και ο λόγος είναι ο τρομακτικός αριθμός live εμφανίσεων κάθε χρόνο τις τελευταίες δεκαετίες, που συχνά ξεπερνούν τις 200 το χρόνο. Αν έχεις στο νου σου κάποια άλλη rock μπάντα με περισσότερες ετήσιες εμφανίσεις να μας ενημερώσεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Όχι. Εγώ έγραφα -και συνεχίζω να γράφω- ότι οι DP είναι η μεγαλύτερη live rock μπάντα του πλανήτη, και εξηγώ πάντα το λόγο, και ο λόγος είναι ο τρομακτικός αριθμός live εμφανίσεων κάθε χρόνο τις τελευταίες δεκαετίες, που συχνά ξεπερνούν τις 200 το χρόνο. Αν έχεις στο νου σου κάποια άλλη rock μπάντα με περισσότερες ετήσιες εμφανίσεις να μας ενημερώσεις. Εγώ έχω έναν φίλο που όποτε βγαίναμε έτρωγε 100 με 150 χυλόπιτες την βραδιά κατα μέσο όρο,αλλά δέν γυρνούσα να λέω οτί είναι το μεγαλύτερο καμάκι.Τέλος πάντων.Επικεντρώσου στην μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 2 λεπτά πριν, MGs είπε Εγώ έχω έναν φίλο που όποτε βγαίναμε έτρωγε 100 με 150 χυλόπιτες την βραδιά κατα μέσο όρο,αλλά δέν γυρνούσα να λέω οτί είναι το μεγαλύτερο καμάκι. 3 λεπτά πριν, MGs είπε Επικεντρώσου στην μουσική. Αυτό κάνω φίλος, και πριν καν γεννηθείς. Πάμε να ακούσουμε τώρα λίγο ακόμα Green. Peter Green Splinter Group - Help Me Through The Day (2001) Peter Green - vocals & guitar Nigel Watson - guitar Roger Cotton - keys Pete Stroud - bass Larry Tolfree - drums 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 27 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Αυτό κάνω φίλος, και πριν καν γεννηθείς. Πάμε να ακούσουμε τώρα λίγο ακόμα Green. Μπράβο,συνέχισε.Βάλε και τίποτα με Fairlight αν έχεις υπ όψην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση