MGs Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 4 λεπτά πριν, MGs είπε Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί. Θα φέρεις τα "Ζουζούνια" ρε θηρίο; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 7 λεπτά πριν, MGs είπε Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί. Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που Ετσι τα λές.Σε λίγες ώρες θα με αγαπάς πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Δέν βλέπω να περπατάει αυτή η σχέση αν δέν τα ξεχάσουμε και τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Βαρύ λαϊκό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Μπαγλαμάδες και μπουζούκια Μας ακούνε και σοβαροί παραγωγοί επαέ μέσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Μάλλον απόθανε αλλά δεν πραζ, του είναι αδιάφοροι οι Who ; όπως ανύπαρκτοι είναι οι Ντου Που δι εμέ Γιώτη, άκου αγορίνα μουσικούλα να μαθαίνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 26 Μαϊου Στα δάχτυλα ενός χεριού είναι οι σπουδαίοι δίσκοι όπως αυτός Ντου που, ούτε κατά διάνοια, Πατατανατσίου? στο τηγάνι με ελαιόλαδο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση