Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, MGs είπε

Εγώ πάντος στην έναρξη της τελετής μου θα φέρω να παίξει πραγματικά ενα συγκρότημα που κράτησε την όποια αξιοπρέπεια του αρμόζει και επι σκηνής και δισκογραφικά με σταθερή αξία και δέν το εμφανίζουν οι πρώτες αναζητήσεις στο google,τις οποίες εμπιστεύονται κάποιοι ειδικοί.

Θα φέρεις τα "Ζουζούνια" ρε θηρίο;

• Χαχα 1

Mea Culpa

7 λεπτά πριν, MGs είπε

Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που

8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Επιβαρύνεις τη θέση σου. Νομίζεις πως δεν θα χαλαλίσω ένα μπυραυλο που στοιχίζει κάτι μύρια για πάρτη σου? Άκου Σλέιερ> δλδ, καταρρέει ο κόΖμος, πιο κάτω κι από Ντου Που

Ετσι τα λές.Σε λίγες ώρες θα με αγαπάς πάλι.

Μάλλον απόθανε αλλά δεν πραζ, του είναι αδιάφοροι οι Who ; όπως ανύπαρκτοι είναι οι Ντου Που δι εμέ

Γιώτη, άκου αγορίνα μουσικούλα να μαθαίνεις

• Χαχα 1

Στα δάχτυλα ενός χεριού είναι οι σπουδαίοι δίσκοι όπως αυτός

Ντου που, ούτε κατά διάνοια, Πατατανατσίου? στο τηγάνι με ελαιόλαδο 

• Like 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου