MGs Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Που τα ξέρεις όλα αυτά; Εντύπωση μου κάνει; Πόσων ετών είσαι; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 6 λεπτά πριν, trolley είπε Που τα ξέρεις όλα αυτά; Εντύπωση μου κάνει; Πόσων ετών είσαι; Δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα "με όποιον δάσκαλο καθίσεις...". Φαίνεται ότι τώρα τελευταία κάνει παρέα με τον Samy. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Φαίνεται ότι τώρα τελευταία κάνει παρέα με τον Samy. Μην τους αγριεύεις διότι θα μας ρίξουν καμία δισκογραφία Fall αμοντάριστη και ναι μεν εγώ τους σηκώνω αλλά εσύ; Πως θα το ανθέξεις; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 2 λεπτά πριν, trolley είπε Μην τους αγριεύεις διότι θα μας ρίξουν καμία δισκογραφία Fall αμοντάριστη και ναι μεν εγώ τους σηκώνω αλλά εσύ; Πως θα το ανθέξεις; θα μείνω μακριά από το Play button. Ευκολάκι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Πάνκηδες που παίζουν Pink Floyd. Θα πάθει κοκομπλόκο ο παράγκας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 21 λεπτά πριν, trolley είπε Που τα ξέρεις όλα αυτά; Εντύπωση μου κάνει; Πόσων ετών είσαι; 17 τα έπαιζα live.Δέν είμαι μικρός βρέ,περασμένα 40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 1 λεπτό πριν, MGs είπε Δέν είμαι μικρός βρέ,περασμένα 40. Και πάλι, είσαι σχεδόν 20 χρόνια offset. Αυτά είναι συγχρονά μου, και είμαι 58. Κάποιος τα μεταλαμπάδευσε στη γενιά σου, καλώς έπραξε. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για να ακούσουμε και κάτι της γενιάς μου... Koch Marshall Trio - Mysterioso (2018) Greg Koch - guitar Toby Lee Marshall - Hammond Dylan Koch - drums Επεξεργασμένο 25 Μαϊου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση