Προς το περιεχόμενο

Τι μουσική ακούτε τώρα; XV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

"Αν η Πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τη γνώμη μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα..."?

Είσαι ανοχύρωτη πόλις, οι συλλογισμοί σου μπάζουν νερό σα το χαμούνδ στη θάλαττα, βουλιάζεις και παίρνεις μαζί σου μικρά παιδιά, τον MG εν προκειμένω... παράπλευρη απώλεια ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Είσαι ανοχύρωτη πόλις, οι συλλογισμοί σου μπάζουν νερό σα το χαμούνδ στη θάλαττα, βουλιάζεις και παίρνεις μαζί σου μικρά παιδιά, τον MG εν προκειμένω... παράπλευρη απώλεια ?

• Χαχα 2

7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

你是一座不设防的城市,你的推理把水像泥一样放入大海,你沉没并带着小孩,在这种情况下是MG......附带损失 ?

Σσσσσσσσ....image.gif.36364452f952ae5f4ba1a8e2b6c7170b.gif

Placebo - Inner City Blues (1971)

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σσσσσσσσ....image.gif.36364452f952ae5f4ba1a8e2b6c7170b.gif

Placebo - Inner City Blues (1971)

Μωρή λάμια, ακούεις Πλασίμπο? Απ τα χάπια που σε δίνουν, αγέννητο

Όταν ημείς ακούγαμε μουσική, εσύ have fun in Platana spit the lama άκουες και εξακολουθείς δλδ Φουσέκη ? ?

Μα Φουσέκη? Ρε συ ήμαρτόνε, σε λίγο θα μας βάλεις και Μίλα Βανίλη, πές τα όλα ✌️?

Κρουστά-φωνητικά-πνευστά, τπτ από τα τρία, ΔΕΝ είχαν ΠΟΤΕ οι Ντου που ΚΑΙ Ο Πατάτας

Άκου να μαθαίνεις, τζαζιάρα της Κνήθου, ίζημα

• Like 1

• Guru

ρε ποιον(ους) μου θυμίζει ο πιτσιρίκος... ποιον(ους) μου θυμίζει...?

• Χαχα 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Δλδ, ούτε οι ΚΟΤΕΣ στη Κάνηθο, δεν αναρωτιούνται, μόλις μπαίνει η κουδούνα, ποιο είναι αυτό το άσθμα και ποιοι το παίζουν.

Επίσης, ΔΕΝ υπάρχει κιθαρίστας που ΔΕΝ αναρωτήθηκε ποτέ, πως ένας ''άσχετος'' έγραψε κάτι τόσο απλοικό στην εκτέλεση, αλλά τόσο επιτυχημένο και ΔΕΝ μιλάμε για τη μαλακία του Φυτούση  που δεν τον ξέρει πέραν εσού και ο Πατατανατσίου και ο μπατζανάκης του.

Θέλω να πιω, πως, ότι και να λες, ΌΣΟ και να χτυπιέσαι , οι Στόνες, έχουν 20 άσθματα, που τα γνωρίζει ΟΛΑΚΕΡΟΣ ο πλανήτης, ο Φυτούσης, δεν έχει ούτε αυτή τη παπάτζα που έφτασε κάποτε να γίνει στην Αστραλία νο1 και οι σμοκ ον δε γουατερ, έχουν ΜΟΝΟ το σμoκ ον δε γουατερ. Απλά είναι τα πράγματα, εσύ όλμος, άλλοτε μας βάζεις τα τσαρτςμπροστά και άλλοτε, τις θεωρ΄΄ιες περί ''διαιτησίας΄΄ 

Ρε κακομοίρη, όπως έλεγαν και κάποτε στο στρατό, ''ποιο βαθμό γνωρίζουν οι γκόμενες?''

Το λοχία Σώντερς και ουχί το τραχανοπλαγιά με το Χαμούνδ, που τον έδιωξε ο νεοκώρος απ το εκκλησιαστικό όργανο της ενορίας.

Αγάπη μου, Ροκ εν ρολ, αυτά τα Ντου που, είναι για τον Μπαχ, τον Βιτόβεν, μεταξύ συγγενών και φίλων

Κοζ, το τσιμέντο να οπλισμένο

Επεξεργασμένο από Σαμη Παραγκα
  • Like 3

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου