outer Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Γνωρίζει κανείς εάν υπάρχουν κάπου sandberg μπάσα στην Ελλάδα (πιο συγκεκριμένα στην Αττική) σε κάποιο μαγαζί για δοκιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Καλώς ήρθες. Θα σε στεναχωρήσω, αλλά Sandberg δεν θα βρεις στην Ελλάδα σε μαγαζί. Αν σε βγάλει ο δρόμος προς του Thomann μόνο... Για τι ενδιαφέρεσαι; 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
outer Δημοσιευμένο 22 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, Έχει πιάσει το μάτι μου το Sandberg VM4 που έχει το κλασικό pbass pickup και ένα humbucker στη τοποθεσία του stingray. Βέβαια μια τέτοια αγορά θα ήταν εφικτή μακρία στο μέλλον. Αναρωτιόμουν μπας και υπήρχε καπου κατι για να δοκίμαζα πως θα ήταν έρχοντας απο ενα squier pbass. Επεξεργασμένο 22 Μαϊου από outer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής. Το VM4 δεν το έχω πιάσει στο χέρι, αλλά σίγουρα έχει στοιχεία ΜΜ- το ash σώμα πέρα από το 2-band EQ- και αυτό το κάνει ενδιαφέρον. Και ο Split Coil δείχνει «βροντερός». Ελπίζω κάποιος συμφορουμίτης να έχει παίξει με αυτό και να σε διαφωτίσει. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και ο Split Coil δείχνει «βροντερός». Είναι και αντίστροφα σε σχέση με το συνηθισμένο, Μι λα πιο κοντά στην γέφυρα και ρε σολ πιο κοντά στο μπράτσο. Θα με ενδιέφερε να άκουγα πόση διαφορά κάνει σε σχέση με το κλασικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Ιδια γουστα εχουμε - πριν απο καμια δεκαπενταρια χρονια ειχα δει τα Sandberg VM4 με τον P/MM συνδυασμο και αποφασισα οτι αν ποτε ασχοληθω σοβαρα με το ηλεκτρικο μπασο θα παρω ενα. Ακομα δεν εχω ασχοληθει, οποτε και δεν εχω παρει, αλλα ακομα το εχω στην κορυφη του (ρεαλιστικου) wishlist . Δυστυχως με VM4 δεν επαιξα ποτε, αλλα καπως απο σποντα επαιξα με ενα Sandberg P bass ενος γνωστου μου μια φορα. Με τη λιγη εμπειρια που ειχα (ειδικα τοτε) μου ειχε αρεσει πολυ, το οργανο φαινοταν πολυ καλοφτιαγμενο, η αισθηση του ηταν προσεγμενη σε ολα και ο ηχος του ηταν P bass μεν αλλα "νταβραντισμενος". Λιγο πιο μοντερνος, χωρις να γινεται τελειως μοντερνε α λα active P bass σε neck through οργανο. Θυμαμαι τη συγκριση με ενα Spector PJ που ειχα παιξει την ιδια μερα, και το Sandberg ηταν πολυ πιο κοντα σε "κανονικο" P bass με λιγο εξτρα oomph απ'οτι το Spector, που ειχε μεν το thump του P μαγνητη αλλα κατα τα αλλα ηταν τελειως μοντερνο στον ηχο του. Μιλαμε τωρα για 5 λεπτα παιξιμο με το καθενα απο καποιον πρακτικα ασχετο, αλλα λεμε τωρα. Παντως, αν εγω αποφασιζα να παρω εν τελει ενα VM4, θα επαιρνα σιγουρα μεταχειρισμενο για εναν και μονο λογο - αλλαξανε το σχημα του pickguard. Παλια ηταν σχεδον καρμπον κλασσικο P bass αλλα εδω και χρονια το εχουν αλλαξει, εχουν ισως αλλαξει και ελαφρως το σωμα, δεν ειμαι σιγουρος - αλλα επειδη ειμαι βλαμμενος θεωρω τα παλια απειρως ομορφοτερα, δες πχ το παρακατω. Δεν ξερω αν εχουν κανει και καμια αλλη ουσιαστικη αλλαγη στο μοντελο με τα χρονια βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
outer Δημοσιευμένο 22 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απαντησή σου Quote αν ποτε ασχοληθω σοβαρα με το ηλεκτρικο μπασο Οταν το λες αυτό εννοείς οταν ασχοληθείς σε σημείο που παίζεις αρκετά καλά, γνωρίζεις σε μεγάλο βαθμό το όργανο ή επαγγελματικά - δηλαδή να δικαιολογούσαν μια τέτοια αγορα "τα χρηματα που θα εβγαζε πισω" ; Γενικότερα ναι, έτσι οπως το περιγράφεις είναι αυτο που με ελκύει προς το συγκεκριμένο. Κατι δυνατό με πολλές επιλογές τονικά αλλα και οχι και τόσο μακριά απτο κλασικό, και έρχοντας απτο Squier P(J) (το J pickup εχει χαλάσει και δεν έχω ασχοληθεί να το φτίαξω) που έχω τώρα, το οποίο με έχει κανει να εκτιμήσω πολυ τον ήχο του Pbass θα μπορούσα να δω κάτι σαν το VM4 ως TO upgrade. Quote Δεν ξερω αν εχουν κανει και καμια αλλη ουσιαστικη αλλαγη στο μοντελο με τα χρονια βεβαια. To μόνο αλλο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι έχει Jbass neck, που με κάνει λιγο σκεπτικό.. αλλα γιαυτό θα ήθελα να παίξω ένα να δω γενικά πως είναι. Παρολαυτά μένει πρωτο στο wishlist. Επεξεργασμένο 22 Μαϊου από outer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 22 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Μαϊου 35 λεπτά πριν, outer είπε Jbass neck, που με κάνει λιγο σκεπτικό. Δηλαδή έχει πιο βολικό μπράτσο, σε σχέση με το κλασικό Ρ "ρόπαλο", αλλά αυτά είναι γούστα 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση