Προς το περιεχόμενο

Death - Flesh And The Power It Holds | Full Cover


BGkakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερίζω την παρέα!!
 

Επανέρχομαι με νέο coverάκι (χωρίς βίντεο αυτή τη φορά, καθότι ο χρόνος δεν είναι και πολύ σύμμαχος). Death λοιπόν και ένα κομμάτι απ'τον ίσως 4ο-5ο αγαπημένο μου δίσκο από αυτούς. Πάντα με χάλαγε κάπως η έλλειψη μπάσου και οι πολύ μεσαίες κιθάρες σε αυτό τον δίσκο και ήρθε η ώρα να το αλλάξω αυτό με τη δική μου έκδοση!

Για τα των ηχογραφήσεων, όσοι με παρακολουθείτε, τα ξέρετε λίγο πολύ:

--- Ηχογραφημένο, μιξαρισμένο στο Reaper.
--- Masterαρισμένο με T-racks.
--- Τα ντραμς είναι το suite του KRIMH από την Bogren Digital.
--- Μπάσο έχω γράψει με ένα Harley Benton και σαν amp software έχω χρησιμοποιήσει το Bass Knob.
--- Κιθάρες είναι 4, με το MLC S_zero 100 της Bogren Digital. 1 ζευγάρι high gain και 1 ζευγάρι low gain. Επίσης η αριστερή με τη δεξιά και στα 2 ζευγάρια είναι με διαφορετικές ρυθμίσεις. 
--- Κάρτα ήχου η Focusrite Scarlett 18i20.


Περιμένω γνώμες!!!

 

 

 

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είμαι ειδικός στους Death αλλά έχω τον συγκεκριμένο δίσκο.

 

Πολύ επαγγελματικό cover και συγχαρητήρια. Όντως πολύ ωραία η ηχητική προσέγγισή σου αν και δεν με χαλάει η ορίτζιναλ, αυτή όμως σίγουρα ακούγεται πιο μοντέρνα.

 

Τα φωνητικά επίσης μου άρεσαν αν και τα ορίτζιναλ τσιριχτα vocals του Chuck είναι πολύ χαρακτηριστικά. Ωστόσο μου άρεσε που άκουσα άλλα φωνητικά στο κομμάτι, σε φάση πως θα ακούγεται το κομματι αν το είχε γράψει άλλη μπάντα. 

 

Πάντως και πάλι μπράβο, εξαιρετικό και απαιτητικό κομμάτι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ασχολήσε με ένα είδος,που το πρώτο,το νουμερο ένα που εχει περισσότερο σημασία απο όλα,προσωπικά για εμένα,είναι η παραγωγή.

 

Αυτο που σε χάλαγε και διόρθωσες,είναι αυτό που δέν έπρεπε να ακουμπήσεις καθόλου η αν ήθελες  να ακουμπήσεις,ακόμη και με μουφα drums,ακόμη και με μούφα ενισχυτές και plugins έπρεπε να το βρωμίσεις τόσο,ωστέ να αναβλήζει απο τα βάθη της κολάσεως.

 

Δώσε μεγαλύτερη βάση σε tape,distortion plugins η σταμάτα να πετάς χρήματα σε αυτά και πάρε ένα κανονικό cassete recorder.Αρκετό είναι.

 

Εχεις το τεράστιο προτέρημα,στο συγκεκριμένο είδος,όσο πιο χάλια το κάνεις στο ήχο,τόσο καλύτερα για το κοινό που απευθύνεσαι.

 

Με λίγα λόγια,επίτηδες το κάνουν,μην πείς σε κανέναν απο αυτό το είδος, "το έφτιαξα",γιατί τα δάκρυα θα κάνουν τις μπογιές απο τα μούτρα τους να τρέξουν μέχρι το πάτωμα. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου