Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε @Μανώλης Χναράκης ναι, μόνο η φωτό του τόμαν έχει με την ευρωπαϊκού τύπου πρίζα Και του κατασκευαστή. Δες το δεύτερο link την δεύτερη φωτό από τις τέσσερις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 17 Μαϊου 5 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Αν και πιθανότατα στο μαγαζί να έχει το σωστό τροφοδοτικό, η φωτό που έχει βάλει είναι λάθος. Το ξέρω, φαίνεται από το φις που είναι νομίζω Αμερικανικό, οπότε η φωτό είναι προφανώς λάθος, δεν θα μπορούσε ένα Ευρωπαϊκό μαγαζί να διαθέτει αυτό το μοντέλο. Ο κωδικός όμως είναι σωστός, το "EU" στο τέλος του κωδικού έτσι κι αλλιώς σημαίνει ότι είναι για την Ευρωπαϊκή αγορά, οπότε αγοράζει άφοβα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 17 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 17 Μαϊου 18 ώρες πριν, Makis.man είπε Παιδιά χίλια ευχαριστώ . Τελικά έφταιγε η πολικότητα . Που να φανταστώ .Μέχρι τώρα νόμιζα ότι αυτές οι συνδεσμολογίες είναι fix. Τώρα ένα θεματακι που έχω είναι ένα μικρό βουητό ,πιθανόν απ'ότι διάβασα να ευθύνεται το τροφοδοτικό . Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό ή να κοιτάξω για πιο αξιόπιστο τροφοδοτικό ( αυτό που μου προτείνατε) Το βουητό βέβαια μπορεί να μην είναι λόγω του τροφοδοτικού αλλά του πεταλιού ή της κιθάρας και να μην αλλάξει δραματικά αν πάρεις άλλο τροφοδοτικό οπότε μην πετάς τα λεφτά σου. Αν η κιθάρα της κόρης σου έχει μονοπήνιους μαγνήτες (πχ στρατοκάτερ-τελεκάστερ) και βάζεις πολύ ψηλά το gain του πεταλιού ένα hum θα το έχεις πάντα (εκτός αν πάρεις κάποιο noise gate). Να το πω απλά, αν την ώρα που παίζει η κόρη σου το βουητό δεν ακούγεται, παρά μόνο όταν απλά είναι συνδεδεμένη η κιθάρα με ενεργοποιημένο το πετάλι αλλά χωρίς να παίζεις, μην ασχοληθείς καν, είναι θέμα της κιθάρας (ή πάρε ένα noise gate αλλά θα σου βγει 3 φορές πιο ακριβό από το πετάλι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Makis.man Δημοσιευμένο 17 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 17 Μαϊου Πήγα και άλλαξα το τροφοδοτικό τελικά , μου έδωσαν ένα NUX 9ν 500mA και όλα εντάξει . Σας ευχαριστώ και παλι 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαϊου Απλά πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση