cos_dr Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Η δική μας ήταν η καλύτερη και θα τοποθετηθώ του χρόνου, σε βάθος χρόνου για τη συμμετοχή της Μαρίνας. Ο κόσμος μας έχει εξελιχθεί σε κόσμου που δεν μπορείς να πεις άποψης στη βράση ενός θέματος. Όπως τώρα π.χ. μπορείς να ψελλίζεις κάτι αρνητικό για τον εμβολιασμο, για την αποτελεσματικότητα, τις παρενέργειες, τη μέθοδο. Θέλει το χρόνο τού πλέον. Θα μιλήσω για την Μαρίνα, τώρα όμως ενώ δεν είμαι, νιώθω φιμωμενος από το Ισραήλ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 5 ώρες πριν, MGs είπε Γνωστή η ασθένεια,λέγετε θέλω να γίνω dj στην θέση του dj. Δεν θέλουμε να γίνουμε DJ στη θέση του DJ, αν και προσωπικά το έχω κάνει πολλές φορές (σιγά την πυρηνική φυσική), θέλουμε να μην ακούμε το ίδιο βαρετό πρόγραμμα με αυτό που ακούγαμε πριν 30 και βάλε χρόνια. DJ που παίζει εν έτει 2024 Smoke On The Water, The Passenger και Am Fenster πρέπει να τρώει άμεσο σούτο και να μην ξαναδουλέψει σε μαγαζί, μέχρι να καταλάβει ότι αλλάξαμε αιώνα εδώ και 24 χρόνια και να στρώσει κώλο να ακούσει και τίποτα άλλο πέρα από τις 5-6 λίστες που κυκλοφορούν απ'τον ένα άσχετο στον άλλο από τότε που πηγαίναμε Γυμνάσιο. Η συντριπτική πλειονότητα των DJs είναι τραγικά άσχετοι, αλλά και τυχεροί ταυτόχρονα μια και οι μαγαζάτορες που τους πληρώνουν αδρά είναι ακόμα πιο άσχετοι, το κοινό τους δε...άστα. Τα μπαράκια που έχουν δικό τους μουσικό χαρακτήρα και δεν παίζουν "λίστες" που άκουγε και η γιαγιά μου όταν ήταν νέα, είναι μετρημένα στα δάχτυλα. Στην πλειονότητα των μαγαζιών το μόνο που αλλάζει είναι το design, μουσικά παίζουν όλοι τα ίδια, και πολλές φορές και με την ίδια σειρά, αν τύχει και παίζει ο ίδιος DJ σε κάποια από αυτά, ο οποίος βαριέται να αλλάξει ακόμα και τη σειρά που παίζει τις ληγμένες κονσέρβες του. 2 ώρες πριν, npap είπε Intervision: Η ρωσική «απάντηση» στη Eurovision που θέλει να επαναφέρει ο Πούτιν Давай-давай Путин! Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε μέχρι να καταλάβει ότι αλλάξαμε αιώνα εδώ και 24 χρόνια Σωστό (όχι μόνο για τον DJ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 23 λεπτά πριν, methylene blue είπε Σωστό (όχι μόνο για τον DJ) Aς κάνουν την αρχή κάποιοι DJs, που υποτίθεται ότι μπορούν να διαμορφώσουν σε ένα βαθμό το μουσικό γούστο του κοινού τους, και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Όλα λάθος,απο τους μισθούς που εκαναν αρκετους απο εμας να τα παρατήσουμε,απο το αν είσαι dj επειδή σκαρφάλωσες σε κονσόλα και έκανες,ο θεός ξερει τι και πώς,μέχρι το αν η χρονολογία ενος τραγουδιού σημαίνει και την απόσυρση του.Πιθανότατα ακουτε ψώνια που τους δίνουν χαρτζιλίκη,η και οχι οι αδαεις που έχουν τα μαγαζιά και ζούν απο κάτι άλλο.Μην πηγαινετε σε τέτοια μέρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) MGs, δεν πιάνεις τι γράφω, άλλα διαβάζεις και άλλα καταλαβαίνεις. Ποιος είπε ότι η χρονολογία ενός τραγουδιού σημαίνει και την απόσυρση του? Επίσης, και στο έχω ξαναπεί νομίζω, δίνεις πολύ βάρος στο επάγγελμα του DJ, το οποίο έχει πάρει διαστάσεις θεοποίησης. Το πιο overrated επάγγελμα στον πλανήτη είναι, ηρεμήστε. Όσο για το "μην πηγαίνετε σε τέτοια μέρη", να σου υπενθυμίσω ότι δεν ζούμε όλοι στην Νέα Υόρκη. Επεξεργασμένο 16 Μαϊου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 43 minutes ago, Waterfall-K said: Επίσης, και στο έχω ξαναπεί νομίζω, δίνεις πολύ βάρος στο επάγγελμα του DJ, το οποίο έχει πάρει διαστάσεις θεοποίησης. Να πούμε εδώ ότι DJ αποκαλούμε τον Κυριάκο από την Αμαλιάδα που παίζει σε γάμους και βάζει σερί λίστες, άντε να χώσει και καμιά παραγγελιά σφήνα, DJ αποκαλούμε και τον David Guetta που τον βλέπεις να δουλεύει με 2 controllers και ένα laptop και μένεις παγωτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 13 λεπτά πριν, TakisB είπε DJ αποκαλούμε και τον David Guetta που τον βλέπεις να δουλεύει με 2 controllers και ένα laptop και μένεις παγωτό. Εσύ μένεις "παγωτό", άλλοι πάλι όχι. Όταν μάθεις πως "παίζουν" οι περισσότεροι dance DJs ελπίζω να είσαι μακριά από ανοιχτά παράθυρα και αιχμηρά αντικείμενα, για την δική σου ασφάλεια... 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 2 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 5 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε Kι εσύ ρε Bob?... Πλάκα πλάκα, η καλύτερη εκτέλεση μέχρι τώρα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση