Grey Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εδώ τώρα ανοίγεις ένα ζήτημα... μεγαδιαστάσεων. Όχι και τόσο. Η τέχνη βλέπει πια τον καλύτερο εαυτό της προς τα πίσω.Η απόσταση αλλάζει ανάλογα με τη μορφή της αλλά το γεγονός όχι...Για λόγους που όντως θα κάλυπταν τόμους. Το πάνω χέρι πλέον στις ανθρώπινες επιθυμίες και επιδιώξεις ανήκει στην τεχνολογία και εκεί θα παραμείνει...μπορεί και για πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Μόλις τώρα, Grey είπε Η τέχνη βλέπει πια τον καλύτερο εαυτό της προς τα πίσω. Το οποίο βέβαια είναι "σταθερά" ανά τους τελευταίους αιώνες... Δεν αποτελούμε εξαίρεση σε αυτή τη διαπίστωση και σίγουρα θα είναι και μελλοντική "σταθερά". all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 14 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το οποίο βέβαια είναι "σταθερά" ανά τους τελευταίους αιώνες... Δεν αποτελούμε εξαίρεση σε αυτή τη διαπίστωση και σίγουρα θα είναι και μελλοντική "σταθερά". Aν εννοείς ότι κάθε γενιά ανθρώπων θεωρούσε τη δική της εποχή ως σημείο αναφοράς,ίσως εσύ να έχεις δίκιο αλλά σίγουρα δεν είχαν αυτοί που το πίστευαν.Δεν έφτασαν όλες οι τέχνες και τα γράμματα στο πικ τους την ίδια περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Grey είπε Aν εννοείς ότι κάθε γενιά ανθρώπων θεωρούσε τη δική της εποχή ως σημείο αναφοράς,ίσως εσύ να έχεις δίκιο αλλά σίγουρα δεν είχαν αυτοί που το πίστευαν.Δεν έφτασαν όλες οι τέχνες και τα γράμματα στο πικ τους την ίδια περίοδο. Νομίζω πώς ναι. Το οποίο βέβαια ανοίγει μια άλλη τεράστια κουβέντα. Και είναι η θέση του Χ καλλιτέχνη στην εποχή του και η θέση του ίδιου καλλιτέχνη στο μέλλον. Ουκ ολίγα τα παραδείγματα καλλιτεχνών που οι σύγχρονοι τους δεν τους πήραν χαμπάρι ή ακόμα και τους χλεύασαν, για να έρθει το πέρασμα του χρόνου και αυτοί να αποθεωθούν από μεταγενέστερους. 9 λεπτά πριν, Grey είπε Aν εννοείς ότι κάθε γενιά ανθρώπων θεωρούσε τη δική της εποχή ως σημείο αναφοράς Δεν ξέρω τι μουσική, τι τέχνες θα είναι το "σημείο αναφοράς" μελλοντικά, αλλά μάλλον και αυτοί θα έχουν την εποχή τους ως το σημείο αναφορά τους. Είναι μια κατάσταση που όπως την αντιλαμβάνομαι είναι διαγενεακή. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Μην το ψάχνουμε και πολύ. Όταν ήμουν μαθητής και άκουγα το You ain’ t seen nothing yet θυμάμαι τον παππού μου να μου λέει. Τι είναι αυτά που ακούς; Τον ρώτησα τι θα έπρεπε ν’ ακούω και μου είπε το μαντήλι καλαματιανό. Τώρα ρωτάω τις κόρες μου ακριβώς το ίδιο και… InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Nestoras είπε Όταν ήμουν μαθητής και άκουγα το You ain’ t seen nothing yet θυμάμαι τον παππού μου να μου λέει. Τι είναι αυτά που ακούς; Ήσουν γιε-γιες δηλαδήΣ; Επεξεργασμένο 15 Μαϊου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Ήσουν γιε-γιες δηλαδήΣ; Yes! Επεξεργασμένο 15 Μαϊου από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Κάποιος που άκουγε από μικρός YES, καλή ώρα όπως εγώ, θεωρείται κι αυτός ye-yes? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 16 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κάποιος που άκουγε από μικρός YES, καλή ώρα όπως εγώ, θεωρείται κι αυτός ye-yes? No-nos! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Κάποιος που άκουγε από μικρός YES, καλή ώρα όπως εγώ α,απο εκει το επαθες...παλι καλα να λες που εισαι ζωντανος (εμενα αν μου βαλεις Yes να ακουσω θα αΦτοκτονισω αμεσΟσ κσι με συνοπτικας διαδικασιας) Επεξεργασμένο 15 Μαϊου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση