MGs Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Πια να ξαναστείλουμε βρέ Κώστα,που βγήκε η Παπαρίζου 19 χρόνια μετά,και την κατάπιε αμάσητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 2 λεπτά πριν, MGs είπε Πια να ξαναστείλουμε βρέ Κώστα,που βγήκε η Παπαρίζου 19 χρόνια μετά,και την κατάπιε αμάσητη. Και η Φουρέιρα και έπρεπε να έβγαινε και ο ΣΑΚΗΣ. Πρωταθλήτριες άλλων εποχών, ιδιαίτερες με εκρηκτική σκηνική παρουσία και άκρως επίσης ταλαντούχες, ιδιαίτερα η παγκόσμια πρωταθλήτρια παπαρίζου. Εγώ χάρηκα για τη ΜΑΡΙΝΑ, στο μεγαλείο της υποκλίθηκε εμπράκτως και το ίδιο το NEMO, αυτό που νίκησε στη φετινή Eurovision και δε θα ξεχάσω ποτέ την αδικία της ψηφοφορίας των αντιπροσωπειών. Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ δε νίκησε τον διαγωνισμό, κέρδισε όμως τον κόσμο. Την ευχαριστούμε! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και η Φουρέιρα και έπρεπε να έβγαινε και ο ΣΑΚΗΣ. Και αυτόν έχω. 1 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ χάρηκα για τη ΜΑΡΙΝΑ, στο μεγαλείο της υποκλίθηκε εμπράκτως και το ίδιο το NEMO, αυτό που νίκησε στη φετινή Eurovision και δε θα ξεχάσω ποτέ την αδικία της ψηφοφορίας των αντιπροσωπειών. Έχετε ξεφύγει μερικοί (μερικές/μερικά) 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 17 λεπτά πριν, Nestoras είπε Και αυτόν έχω. Ο ένας είναι ο Nestoras...ο άλλος ποιός είναι? 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Μόλις τώρα, MGs είπε Ο ένας είναι ο Nestoras...ο άλλος ποιός είναι? Security... 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 23 λεπτά πριν, cos_dr είπε Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ δε νίκησε τον διαγωνισμό, κέρδισε όμως τον κόσμο. Αυτή που κέρδισε τον κόσμο είναι η Ka(β)leen που γίνεται χαμός με το κομμάτι. Σούπερ καλοκαιρινό χιτ, θα το ακούς παντού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Πές του να βγάλει τα χέρια απο τις τσέπες,μην μουντάρουν του Νέστορα οι γκρούπις και του κάνουν το υποκάμισο κορδέλες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Αυτή που κέρδισε τον κόσμο είναι η Ka(β)leen που γίνεται χαμός με το κομμάτι. Σούπερ καλοκαιρινό χιτ, θα το ακούς παντού. Δέν ξέρω αν το κομμάτι θα το ακούς παντού,αλλά τα Empire και το Vanilli είχαν μέσα αρκετά τέτοια δείγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 33 λεπτά πριν, Nestoras είπε Και αυτόν έχω. Να σου πω... έχεις πρόχειρη εκείνη με τη Madonna; Από εκείνο το βράδυ που της εξηγούσες τις διαφορές tele - strat... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση