TakisB Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 9 minutes ago, Waterfall-K said: Εσύ μένεις "παγωτό", άλλοι πάλι όχι. Όταν μάθεις πως "παίζουν" οι περισσότεροι dance DJs ελπίζω να είσαι μακριά από ανοιχτά παράθυρα και αιχμηρά αντικείμενα, για την δική σου ασφάλεια... Το πώς παίζουν on stage τυχαίνει να το ξέρω καλά, ξέρω όμως και το πώς γράφουν/δημιουργούν και εκεί βασικά είναι το εντυπωσιακό. Συν ότι από DJs έχουν βγει και κάμποσα υπέροχα κομμάτια με αξιομνημόνευτες μελωδικές γραμμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 11 λεπτά πριν, TakisB είπε ξέρω όμως και το πώς γράφουν/δημιουργούν και εκεί βασικά είναι το εντυπωσιακό. Τι το εντυπωσιακό έχει το να γράφει κανείς με DAW και VSTs? Ο μισός πλανήτης έτσι ηχογραφεί. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου DJ Deleasis κορυφή 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 13 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε DJ Deleasis κορυφή Πάρε κι έναν Pro... Fake DJ performance.mp4 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 37 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πάρε κι έναν Pro... Πάρε έναν επαγγελματία Pro... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Πάρε έναν επαγγελματία Pro... Kι αυτός ο καραγκιόζης τσεπώνει ένα σκασμό λεφτά για να δουλεύει τα 15χρονα που πάνε και τα σκάνε για να τον δουν "live". 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει τον dj τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του;Εγώ έχω παίξει μέχρι και σε βαφτίσια. Έβαλα το διπλό live cd της Έφη Θωδη και έπινα μαζί με τους άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει τον dj τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του;Εγώ έχω παίξει μέχρι και σε βαφτίσια. Έβαλα το διπλό live cd της Έφη Θωδη και έπινα μαζί με τους άλλους. Αυτά είναι... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει τον dj τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του;Εγώ έχω παίξει μέχρι και σε βαφτίσια. Έβαλα το διπλό live cd της Έφη Θωδη και έπινα μαζί με τους άλλους. Εγώ. Μέχρι μπάρμαν έφτασα. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 16 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Εγώ. Μέχρι μπάρμαν έφτασα. Πολύ πιο δύσκολο πόστο από dj.Ειδικα αν πίνεις τα σφηνάκια που σε κερνάνε. Επεξεργασμένο 16 Μαϊου από Κβαντική Διεμπλοκή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση