Προς το περιεχόμενο

"Μάνα γη...έχω βόμβο!"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μένω σε μία σχετικά παλιά πολυκατοικία, που η γείωση είναι για τα πανηγύρια. Προσπαθώ να πείσω τους ιδιοκτήτες να ρίξουμε μία γείωση της προκοπής στην αυλή του ακάλυπτου, ώστε να μην χρεωθώ μόνος μου τον ηλεκτρολόγο. Συναγωνιστές, έχω πρόβλημα επιχειρημάτων, παρακαλώ βοηθήστε. Το "έχω βόμβο στα 50Hz" δεν τολμώ να το ξεστομίσω στη γειτόνισα με τα μπικουτί. Το "θα πάθετε ηλεκτροπληξία με το πιστολάκι" κάτι λέει.

Επίσης, υπάρχει ένα μηχανηματάκι που μετράει τη γείωση...το έχει κανείς υπόψη του;

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να συνοψίσω το πρόβλημα μου, έχω καταρχήν έναν βόμβο "γείωσης" στα αυτοενισχυόμενα ηχεία. Επιπλέον, πιάνω ραδιοφωνικούς σταθμούς (σε πολύ χαμηλή ένταση). Τώρα, όλα αυτά αυξάνονται ή μειώνονται ανάλογα με τον τρόπο που πλέκω τα καλώδια ρεύματος ή και ήχου μεταξύ τους: Αν φέρω το καλώδιο ρεύματος των ηχείων γύρω-γύρω από τα ηχεία, ο θόρυβος εννίοτε μειώνεται, αν τα απομακρύνω και τα αφήσω να κρέμονται ίσια μπρος τα κάτω αυξάνεται. Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από τη γείωση, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας, νομίζω ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο κατά το στήσιμο ενός home-στούντιο (χωρίς μελέτη δηλαδή).

(Μόλις άλλαξα χώρο και προσπαθώ να προσαρμοστώ).

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου