Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Όχι τι? Όχι, δεν ισχύει αυτό που έγραψες πιό πάνω. 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Γιατί να έχουν επιστροφή ΦΠΑ οι μουσικοί? Αν έχεις κάνει έναρξη, ρώτα τον λογιστή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Γιατί να έχουν επιστροφή ΦΠΑ οι μουσικοί? Γιατί να μην έχουν; Δεν είναι άνθρωποι αυτοί; (Μιλάμε για τους επαγγελματίες, όχι σαν εμένα). Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Το όργανο είναι πολύ ωραίο. Ακριβό αλλά ωραίο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Δηλαδή όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ? Μα τι λέμε τώρα, σοβαρολογούμε? Με το ίδιο σκεπτικό όλοι οι επαγγελματίες σε οποιονδήποτε κλάδο αγοράζουν τα εργαλεία της δουλειάς τούς χωρίς ΦΠΑ επίσης. Τελικά ποιοι μένουν να πληρώσουν ΦΠΑ, οι γάτες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Δηλαδή όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ? Μα τι λέμε τώρα, σοβαρολογούμε? Με το ίδιο σκεπτικό όλοι οι επαγγελματίες σε οποιονδήποτε κλάδο αγοράζουν τα εργαλεία της δουλειάς τούς χωρίς ΦΠΑ επίσης. Τελικά ποιοι μένουν να πληρώσουν ΦΠΑ, οι γάτες? Τι δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Τελικά ποιοι μένουν να πληρώσουν ΦΠΑ, οι γάτες? Ο Φ.Π.Α. μεταφέρεται και πληρώνεται από τον τελικό καταναλωτή και μόνο από τον τελικό καταναλωτή. Ισχύει, ακριβώς έτσι όπως το έγραψες, ότι δηλαδή οι επαγγελματίες, για τα εργαλεία (και τις πρώτες ύλες και πολλά άλλα) της δουλειάς τους, δεν πληρώνουν Φ.Π.Α. Είμαι βέβαιος ότι κάνεις πλάκα, είναι αδύνατο να μην το ξέρεις όλο αυτό. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Μαϊου Guru Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου @Waterfall-K για το Ελληνικό κράτος είσαι μουσικός; Έχεις κάνει έναρξη ως μουσικός; 1 λεπτό πριν, trolley είπε Είμαι βέβαιος ότι κάνεις πλάκα, είναι αδύνατο να μην το ξέρεις όλο αυτό. +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Τι δεν καταλαβαίνεις ή μάλλον τι σου είναι δύσκολο να καταλάβεις; Δεν απαντάς, όλοι οι επαγγελματίες μουσικοί αγοράζουν χωρίς ΦΠΑ, ναι ή όχι? Και αν ναι, γιατί? Εγώ σαν έμπορος στο παρελθόν έχω αγοράσει Ν όργανα χωρίς ΦΠΑ, αλλά εγώ δικαιολογούμαι για Χ λόγους. Ο μουσικός πως δικαιολογείται να μην πληρώνει ΦΠΑ? Επεξεργασμένο 15 Μαϊου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 4 λεπτά πριν, trolley είπε Ο Φ.Π.Α. μεταφέρεται και πληρώνεται από τον τελικό καταναλωτή και μόνο από τον τελικό καταναλωτή. Οι μουσικοί δεν θεωρούνται "τελικοί καταναλωτές"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 15 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε @Waterfall-K για το Ελληνικό κράτος είσαι μουσικός; Έχεις κάνει έναρξη ως μουσικός; Όχι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση