Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Kαι εγώ ενσωματωμένο το θέλω. Το εξωτερικό το χρησιμοποιώ στα καινούρια λαπιτόπια μονον. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Έχει και λάπτοπ https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01979 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 1 λεπτό πριν, kosthrash είπε Έχει και λάπτοπ Τι να το κάνει? Έχει ήδη καμιά...25ρια laptops. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι να το κάνει? Έχει ήδη καμιά...25ρια laptops. 24 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι να το κάνει? Έχει ήδη καμιά...25ρια laptops. Με αυτά τα specs δε νομίζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 1 λεπτό πριν, kosthrash είπε Με αυτά τα specs δε νομίζω... Ε ναι, ryzen δεν έχω σίγουρα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 1 λεπτό πριν, LK είπε Ε ναι, ryzen δεν έχω σίγουρα. Κάνε υπομονή 5-6 χρονάκια, και όλο και κάποιος θα πετάξει ένα στον γνωστό κάδο της γειτονιάς σου... 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 6 λεπτά πριν, LK είπε Ε ναι, ryzen δεν έχω σίγουρα. Πόσα PC με καινούργιο επεξεργαστή έχεις ? Αυτό θα είναι υποτίθεται το πιο δυνατό? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 8 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πόσα PC με καινούργιο επεξεργαστή έχεις ? Αυτό θα είναι υποτίθεται το πιο δυνατό? Pc εννοείς desktop? Ένα i5 (9ης γενιάς) Λαπιτοπια παραπάνω. Άρα ναι θα είναι το πιο δυνατό desktop. Γι αυτό το θέλω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 1 λεπτό πριν, LK είπε Pc εννοείς desktop? Ένα i5 (9ης γενιάς) Λαπιτοπια παραπάνω. Άρα ναι θα είναι το πιο δυνατό desktop. Γι αυτό το θέλω. Είμαι της γνώμης μιας και καταλαβαίνω πάνω κάτω τις ανάγκες σου από τις συζητήσεις πως θα πρέπει να προσανατολιστείς σε ένα case που να έχει δυνατότητα να προσθέσεις AIO υδροψυξη. Μην πάρεις κάτι έτοιμο. Και εξηγούμαι. Μπορεί να μην έχουμε απαιτήσεις άκρως επαγγελματικές, αλλά και στο επίπεδό που συνήθως δουλεύεις και δουλεύω κι εγώ το video κυρίως και το rendering γενικώς, ακόμα και του ήχου, μας συμφέρει να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες των σύγχρονων επεξεργαστών, όπως και του 5600G στο έπακρο. Για να διατηρούν σταθερή και υψηλή απόδοση και να εκμεταλλευτείς και τις εξτρα δυνατότητες, όπως το PBO του RYZΕΝ (ή και αντίστοιχα των INTEL) η υδρόψυξη είναι MUST. Δηλαδή λίγα ψωροπληθωριστικά ευρώ παραπάνω, αν πάρεις μια απλή AIO υδρόψυξη, σε ένα μέτριο κουτί που να χωράει ένα ένα AIO cooler 280mm θα κάνεις πιο γρήγορα. Θα μου πεις πόσο πιο γρήγορα. 10% το πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα rendering στην περίπτωσή μας. Γιατί όχι? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση