Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Μόλις τώρα, TakisB είπε Ελπίζω να μη θεωρείται διαφήμιση, προφανώς δεν έχω σχέση με κανένα από τα μαγαζιά. Γιάτι έχω έγω με τα πάμπλικ; Κάτσε να τα δω 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 3 λεπτά πριν, TakisB είπε Και αυτό επειδή είπες ότι δεν σε νοιάζει ο σκληρός, αυτό έχει 256άρι SSD. https://www.skroutz.gr/s/50363334/Intra-Business-Free-Desktop-PC-Ryzen-5-5600G-16GB-DDR4-256GB-SSD-No-OS.html ΜΜΜ....αυτό έχει το καλό ότι το κουτί παίρνει και optical drives, αν και δεν έχει φωτάκια Καλές περιπτώσεις και οι 3 , σε ευχαριστώ! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 6 λεπτά πριν, LK είπε το κουτί παίρνει και optical drives Χρόνια πολλά πέρασαν από τότε που είχα optical drives μέσα στο case. Πολλά χρόνια...................... Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 5 ώρες πριν, cos_dr είπε Εγω το φορώ το τροφοδοτικό από το 2010 και μου λένε τι κάνεις, θα τα κάψεις κάι λέω όλα να καούν, δεν το αλλάζω. Μόνο αν τα φτύσει και σβήνει δεν θα το αλλάξω ποτέ Το δικό μου το έχω από τον Δεκέμβριο του 2012, ένα Thermaltake. Αξιόπιστο του κερατά. Στις αρχές του 2021 που έφτιαξα το τελευταίο pc το τροφοδοτικό αυτό πέρασε και στο νέο σύστημα και φυσικά ακόμα δουλεύει άψογα. Όποτε αγοραστεί νέο τροφοδοτικό πιθανότατα θα είναι πάλι της Thermaltake. Τώρα για το θεμα του νέου pc, μπορούμε να μιλάμε για μέρες. Κι εγώ δεν θα αγόραζα κάτι έτοιμο φτιαγμένο από κάποιο κατάστημα, πάντα φτιάχνω τα pc μου αγοράζοντας ο ίδιοςο τα parts. Ο 5600G είναι πολύ καλός επεξεργαστής και σε πολύ καλή τιμή. Αν σου κάνει βέβαια ή θες κατι πιο δυνατό δεν ξέρω. Επίσης δεν θα έφτιαχνα/αγόραζα ποτέ pc χωρίς ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Αυτά. Άντε πάρε ένα Mac τώρα και κλείδωσε το θέμα ως "Solved". (ακούγονται απ'το βάθος έντονες φωνές και βρισιές τύπου "τι λε ρε Καραγκιόζηηηηη", "ουυυυυυυ, ουυυυυυυ", "οοοοοξω ρεεεεεεεεε!") 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη, αλλά από εδώ το παίρνεις πιο φθηνά (οκ, με τον μισό σκληρό και RAM) : https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/praxi-vengeance-cylon-ryzen-5-5600g-8gb-240gb-ssd-radeon-vega-7-no-os-gaming-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Άντε πάρε ένα Mac τώρα και κλείδωσε το θέμα ως "Solved". 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Μαϊου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Χρόνια πολλά πέρασαν από τότε που είχα optical drives μέσα στο case. Πολλά χρόνια...................... Και αν θες να βάλεις windows 95 πως; Έκανες bootable usb; 1 λεπτό πριν, kosthrash είπε Δεν ξέρω αν ειπώθηκε ήδη, αλλά από εδώ το παίρνεις πιο φθηνά (οκ, με τον μισό σκληρό και RAM) : https://praxi.gr/homepage/shop/gaming-desktops/praxi-vengeance-cylon-ryzen-5-5600g-8gb-240gb-ssd-radeon-vega-7-no-os-gaming-pc/ Ο σκληρός δεν με κόφτει, αλλά ram θέλω 16gb Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου 1 minute ago, LK said: Ο σκληρός δεν με κόφτει, αλλά ram θέλω 16gb Πολύ καλά κάνεις, σε λίγο και τα 16 θα είναι πολύ οριακά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Μόλις τώρα, LK είπε Και αν θες να βάλεις windows 95 πως; Έκανες bootable usb; Δεν κάνω πια extreme sports Επειδής όμως έχω κάποια προγράμματα σε DVD και CD, έχω δύο optical drive που αν χρειαστεί να τα ξαναρίξω θα το κάνω με ένα docking station που έχω και θα τα συνδέσω μέσω USB 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 13 Μαϊου Το '21 που έφτιαξα το pc του έβαλα και optical drive, που το χρησιμοποιώ σπάνια βέβαια, μια και το έβαλα μόνο και μόνο για να περνάω κάποια CD όταν δεν τα βρίσκω για κατέβασμα. Και λόγω του drive έψαξα αρκετά για να βρω κουτί που να έχει θέση γι αυτό, η πλειονότητα των κουτιών πλέον δεν διαθέτει τέτοια θέση. Το θέμα λύνεται βέβαια με κάποιο εξωτερικό drive, αλλά το προτιμώ ενσωματωμένο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση