ginargiros Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Δεν την έχω ακούσει ζωντανα αλλά από όσα έχω ακούσει είναι αρκετά δυνατή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
silvershark Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 αυτο ακουω κι εγω και θελω να την δοκιμασω για να καταλαβω. μακαρι να ειναι ετσι οπως λενε για να καταληξω καπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Πάντως έχω αλλάξει μέχρι τώρα 2 πεταλιέρες και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω μ΄πνο πεταλιέρα ή μόνο πεταλάκια ή και τα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
silvershark Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Πάντως έχω αλλάξει μέχρι τώρα 2 πεταλιέρες και ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν θέλω μ΄πνο πεταλιέρα ή μόνο πεταλάκια ή και τα 2 τι πεταλιερες ειχες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Η πρώτη ήταν μια ZOOM. Αυτή που έχω τώρα είναι μια Digitech Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
silvershark Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 ειχα πριν καιρο μια zoom 606 αν και φθηνη λυση ηταν πολυ καλη αν την ψαξεις. η digitech τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Η digitech έχει αρκετά καλά καθαρά. Στις βρωμιές μου τα χαλάει λίγο. Επίσης τα εφέ είναι καλά. Απλά μερικές φορές (πχ. αν χρησιμοποιώ harmonizer) παρατηρώ καθυστέρηση στον ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
silvershark Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 σε μερικα εφφε κανει το ιδιο και η boss gt6 μου εχουν πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Και είναι πολύ ενοχλητικό... Τώρα οι πιό νέες Digitech δεν ξέρω αν το κάνουν. Το καλό είναι οτι δεν το κάνει με Modulation εφε. Κυρίως σε εφέ που έχουν σχέση με το pitch (εκτός από το whammy το οποίο μαμάει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
silvershark Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 πραγματικα ειναι τρομερο το whammy ισος οτι καλυτερο στο ειδος του αυτη τι στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση