Nekkon Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Κατέβασα το δοκιμαστικό και δε με ενθουσίασε. Οπότε όπως ήταν λογικό ... το αγόρασα! Το συγκεκριμένο plugin από την Neural DSP έχει 3 ενισχυτές της εταιρίας Morgan: τον AC20 (βασισμένο σε έναν vintage Vox AC30), τον PR12 (late 60s Fender Princeton Reverb) και τον SW50 (βασισμένο σε Dumble κυκλωμα). Δε θα πω ψέμματα, με τρελαίνει η εμφάνιση του. Νομίζω οι Morgan είναι οι ομορφότεροι ενισχυτές ever και απεικονίζονται αρκετά καλά στο plugin. Αλλά προσφέρει και πολλές ηχητικές επιλογές με vintage προσανατολισμό. Από εφφέ έχει 2 drives, κομπρέσσορα, τρέμολο, EQ, delay και reverb. Οι προσομοιώσεις spring reverb στους ενισχυτές δε με ενθουσίασαν να πω την αλήθεια, δεν είναι αρκετά springy sounding. Αυτό που με ενθουσίασε ωστόσο είναι οι δυναμικές. Έχω παίξει αρκετά από την Neural DSP, αυτό είναι το πιο δυναμικό νομίζω, αυτήν την αίσθηση πήρα. Από ήχο τι λέει; Παρόλο που δεν ακούγεται πολύ διαφορετικό από τα άλλα (το οποίο είναι και καλό και κακό), εμένα μου άρεσε αρκετά ώστε να δικαιολογεί άλλη μια αγορά. Τα συμπεράσματα δικά σας! AC20 Clean Your browser does not support the HTML5 audio tag AC20 Clean.mp3 AC20 Lead (Low Gain) Your browser does not support the HTML5 audio tag AC20 Lead (Low Gain).mp3 AC20 Lead Your browser does not support the HTML5 audio tag AC20 Lead.mp3 PR12 Clean Your browser does not support the HTML5 audio tag PR12 Clean.mp3 PR12 Funk Your browser does not support the HTML5 audio tag PR12 Funk.mp3 SW50 Clean Your browser does not support the HTML5 audio tag SW50 Clean.mp3 Stereo Clean Your browser does not support the HTML5 audio tag Stereo Clean.mp3 Dumbly Lead Your browser does not support the HTML5 audio tag Dumbly Lead.mp3 Rock N Roll riff Your browser does not support the HTML5 audio tag Rock N Roll riff.mp3 Και με ένα backing track Your browser does not support the HTML5 audio tag Blues Jam.mp3 5 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 7 Μαϊου Ωραίος καθαρός ήχος και όντως ακούγεται δυναμικό. Και το rock n roll riff μου άρεσε. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Δεν έχω παίξει ποτέ με Morgan. Μπορώ να συγκρίνω όμως με τον handwired Vox που έχω και τον vintage original AC30 top boost του '63 που έχω παίξει: Κατ΄αρχάς υποφέρει στη μίμηση των κλασικών Vox κυκλωμάτων εκεί που υποφέρουν όλα τα modellers, μέχρι και το AXE FXIII στα clips που έχω ακούσει. 1. Δεν έχει το ίδιο γρήγορη ατάκα. 2. Δεν έχει το complexity στο mid-gain και το "όπου να ναι θα σκάσει και θα μου πάρει το κεφάλι" του high gain στο top boost κανάλι το οποίο προσομοιάζει. Για τον συγκεκριμένο θα προσθέσω στα αρνητικά ότι: 3. Δεν έχει non-top boost κανάλι (απ' ότι φαίνεται τουλάχιστον εδώ). Το non top boost κανάλι ΕΙΝΑΙ το classic rock κανάλι με ένα treble booster μπροστά ή με κάποιο overdrive. To top boost δεν τα παίρνει το ίδιο καλά (ιδιαίτερα στον vintage Vox). Το top boost κανάλι πλέον το χρησιμοποιώ μόνο για Beatles ή Tom Petty, εκεί που θα παίξω καθαρά ή σχεδόν. Είναι καλό και για Country ή για καθαρά U2. Στο θετικό αυτού που άκουσα λοιπόν, το συγκεκριμένο plugin πλησιάζει πάρα πολύ αυτόν τον ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 9 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 9 Μαϊου Στις 8/5/2024 στις 1:11 ΠΜ, gkourmoul1 είπε όντως ακούγεται δυναμικό Φίλε δεν παίζει, είναι το πιο δυναμικό λογισμικό που έχω παίξει ποτέ. Άκου εδώ Your browser does not support the HTML5 audio tag Blues Lick.mp3 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Μαϊου Share Δημοσιευμένο 10 Μαϊου 10 ώρες πριν, Nekkon είπε Φίλε δεν παίζει, είναι το πιο δυναμικό λογισμικό που έχω παίξει ποτέ. Άκου εδώ Σπύρο, εσύ? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση