animae Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Μπα, εχω ακουσει οτι αυτο το χρωμα ξεκουρδιζεται ευκολα. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Εσυ εχεις αναγαγει το χιουμορ σε επιστημη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 εγώ λέω να το κάνουμε CAR που αρέσει και σε πολύ κόσμο εδώ μέσα ε όπως και να το κάνουμε εδώ μέσα έχουμε μαζευτεί κάθε CARυδιας CARύδι :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Χλαπατσόχρωμα έχει......άσε που είναι ταπετσαρία και όχι αυθεντικό.Τα δωμάτια του φόρουμ είναι μικρά και την άλλη φορά που ένας έκλασε πηδάγαμε πανικόβλητοι απο το μπαλκόνι.Η καθαρίστρια είναι χοντρή άσχημη μέ ένα μόνο δόντι,το μπροστινό κάτω,κι όταν μας βρίζει φτύνει.Εχει όμως και κάτι καλά παιδιά .... 8) Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 εσεις είχατε κανει κομματι με τον evnus; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 ..Η καθαρίστρια είναι χοντρή άσχημη μέ ένα μόνο δόντι' date='το μπροστινό κάτω....[/quote'] Τουλάχιστον έχουμε κάπου να κρεμάμε το σακάκι. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 ..Η καθαρίστρια είναι χοντρή άσχημη μέ ένα μόνο δόντι' date='το μπροστινό κάτω....[/quote'] Τουλάχιστον έχουμε κάπου να κρεμάμε το σακάκι. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: respect! 8) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Εγώ πιστεύω το nick του harilatron χαλάει όλη την αισθητική του site :lol: :lol: :lol: :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Εγώ πιστεύω το nick του harilatron χαλάει όλη την αισθητική του site :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: Χαριλατρόνιο=vintage ηλεκτρόνιο Όλοι το ξέρουν αυτό 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 ..Η καθαρίστρια είναι χοντρή άσχημη μέ ένα μόνο δόντι' date='το μπροστινό κάτω....[/quote'] Τουλάχιστον έχουμε κάπου να κρεμάμε το σακάκι. :wink: Επίσης και τσάμπα ανοιχτήρι για τις μπύρες. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση