philippe Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Παιδία το site εχει μοναδική αισθητική, ισως και το μπεζ χρωμα δινει αυτη τη ζεστασια,επισης το forum κορυφη! Κeep f***ing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Να ευχαριστησω την μαμακα μου, τον μπαμπακα μου και κυριως την κυρα-κουλα απο απεναντι για τα κεφταδακια που εφτιαχνε. Χωρις την πολυτιμη βοηθεια τους, δεν θα ειχα μαθει ποτε να παιζω μονοχορδη κιθαρα, την οποια και εβαψα μπεζ για φορο τιμης στο νοιζζζζζ. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 βασικά θα το προτιμούσα σε μαύρο μοβ ή ροζ άντε λαχανί να μην κουράζει το μάτι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Πάντως μια ανανέωση ίσως χρειάζεται... Ένα ροζάκι με κανένα γαλάζιο ελέφαντα πάνω, ένα πουα, μια ταπετσαρία ρε αδερφέ...! Εσύ τι λες αγαπητέ forensick?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 βρε εσεις εχετε μεγαλο ταλεντο στο χιουμορ!να πατε στην εκπομπη του αντ1! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 εγώ σοβαρά το είπα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Μπα, οχι, παραειναι δεξιοι για τα γουστα μου. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Πήγα αλλά με κόψανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 εγω το συγκρινα με οσα site μπαινω, εχει μακραν διαφορα αισθητικης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2007 Τα περισσότερα ελληνικά σαιτ πάντως έχουν σοβαρό πρόβλημα αισθητικής/layout και όχι μόνο. Το Noiz τουλάστιχον είναι απλό και πρακτικό. Πάντως με ένα μωβάκι-λιλά θα έδειχνε, ή ακόμα καλύτερα θα το προτιμούσα σε daphne blue που είναι πολύ 60s και ακόμα πιό πολύ πολύ vintage tuned. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση