Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 8 ώρες πριν, kwstas79 είπε Τώρα είναι ελάχιστα σε μια θλιβερή γωνία του μαγαζιού σε εξεφτελιστικές τιμές. Λογικό , μια συγκριση με Bluray ή HD streaming θα θάψει τα dvd μια για πάντα. Αλλά για 1 ευρώ το τεμάχιο, τα παίρνω για την ιστορία. Επίσης έχει νόημα να δεις dvd αν το βλέπεις σε CRT TV ή χαμηλής ανάλυσης PC monitor. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Ναι, εννοείται, αλλά ούτε και τα blueray πουλάνε πλέον, όλα τα δισκάκια είναι στην ίδια μοίρα. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι πλέον κωλόγερος, αλλά από την στιγμή που τα σκουπίδια που βγαίνουν είναι περισσότερα από παλιά, τι να τις κάνεις τις καινούργιες κυκλοφορίες σε blueray, τις βλέπεις μια φορά σε κανα νετφλιξ και τέλος. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Μερικές ταινίες αξίζει να τις έχεις σε bluray, πχ Avatar, ειδικά αν παίζει προβολέας και surround sound system... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, kwstas79 είπε Ναι, εννοείται, αλλά ούτε και τα blueray πουλάνε πλέον, όλα τα δισκάκια είναι στην ίδια μοίρα. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είμαι πλέον κωλόγερος, αλλά από την στιγμή που τα σκουπίδια που βγαίνουν είναι περισσότερα από παλιά, τι να τις κάνεις τις καινούργιες κυκλοφορίες σε blueray, τις βλέπεις μια φορά σε κανα νετφλιξ και τέλος. Λογικό και αυτό. Πλέον η νεολαία ξέρει τα torrents. Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν βγαίνουν πια καλές ταινίες. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thebest20 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Bluray έχω μόνο ένα concert της Beyonce το οποίο είναι από τα καλά της και το είχα πάρει γύρω στα 20 ευρώ, όταν είχαμε πάρει στο σπίτι Bluray Player. Κάποιες άλλες συναυλίες καλλιτεχνών έκαναν και 30-40 ευρώ. Πιο πολύ νοικιάζαμε ταινίες τότε, ακόμα σε Bluray και έχω δει το Avatar. Κατά τ'άλλα δεν ασχολήθηκα ξανά. Αλλά σίγουρα αξίζει αν βρείτε videoclubs να κλείνουν και να τα έχουν σε χαμηλές τιμές. Βέβαια δεν έχουν απομείνει και πολλά. Πάντως και όταν είχαμε πάρει dvd player γύρω στο 2003-2004 συναυλία της Beyonce είχα αγοράσει, από το Wembley. Γενικά έχω αρκετές συναυλίες της Beyonce σε dvd και του 2009 και σε 2cd+dvd αλλά και σε bluray που το πουλούσαν χωρίς τα cd. Απλά από ένα σημείο και μετά δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον στην ξένη μουσική και στις ταινίες. Επεξεργασμένο 8 Ιουνίου από thebest20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση