noe13 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου Θα κάνω μια βαρετή ερώτηση αλλά επειγομαι... Δεν είμαι από Αθήνα αλλά θα πάω αύριο στο φεστιβάλ βινυλίου στο Γκάζι... Θέλω έναν καλό μάστορα εκεί κοντά να μου σεταρει μια partcaster... 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου Up μπας κ ξέρει κανείς... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Κοντά στο Γκάζι είναι τα Εξάρχεια. Εκεί υπάρχουν πολλοί και διάφοροι: Jimmy's, Κουρμπής, Καγμάκης... Έχω πολύ καιρό να κατέβω στην παλιά μου γειτονιά αλλά νομίζω ότι όλοι αυτοί παίζουν. Το set up μιας partcatser είναι πολύ εύκολη δουλειά αν όλα τα parts είναι συμβατά μεταξύ τους (συνήθως ενός εργοστασίου) αλλά μπορεί να γίνει πολύπλοκη φάση αν τα parts είναι mix & match (από διάφορες Squier διαφορετικών περιόδων, από Ebay κλπ κλπ)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 1 ώρα πριν, kpeyos είπε Κοντά στο Γκάζι είναι τα Εξάρχεια διπλα. 1-2 ωρες με το αμαξι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ένα τσακ είναι τα Εξάρχεια από το Γκάζι, βάζεις το gigbag στην πλάτη καβαλάς το μηχανάκι σου και έφτασες Οι μαστόροι συνήθως θέλουν ραντεβού οπότε πρέπει να το έχεις κανονίσει από πριν για να το συνδυάσεις με την κάθοδο σου στο Γκάζι Επεξεργασμένο 27 Απριλίου από Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Άγιος είπε καβαλάς το μηχανάκι σου www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε χιλιάδες πάνε κάθε μέρα με τα μοτοσακό τους στις δουλειές τους και κάνουν τα ψώνια τους και τις εκδρομές τους και πόσοι πεθαίνουν ? Ελάχιστοι. Μη δαιμονοποιούμε τις μοτοσυκλέτες και το hardware. Άμα το γράφει το καντήλι καπιανού μπορεί να μην οδηγεί μηχανή και να τη βρεί από κάτι που έπεσε από ένα μπαλκόνι εκεί που περπατούσε αμέριμνος ή να τον σφάξει ένας ληστής για να του πάρει το πορτοφόλι. Ή το αεροπλάνο να πέσει επειδή έκανε ΑΕΡΑΝ και δεν του αλλάξανε τα ανταλλακτικά . Το πρόβλημα δεν είναι να έχουμε μηχανή. Το πρόβλημα είναι να τις αλλάξουμε με καινούργιες γιατί είναι πανάκριβες όπως πλέον είναι και τα synthesizer και γιατί τις κλέβουν κιόλας. Έχουν αυξηθεί οι κλοπές και λιγοστεύουν οι θέσεις στάθμευσης και μας τις γρατζουνάνε. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου Να χτυπάμε και κάνα ξύλο γενικά όταν μελετάμε τέτοια πράγματα, να μας προστατεύουν οι Νύμφες kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 28 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 4 φορες με εχει χτυπησει αυτοκινητο σε διαδρομες προς και απο τη δουλεια (πριν αποφασισω οτι δεν πρεπει αλλο να αφηνω τοσο πολυ την τυχη μου στα χερια των αλλων οδηγων, και να μην ξανακαβαλησω). Ευτυχως σε καμια δεν κουβαλουσα κιθαρα στην πλατη. Τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα και για μενα, αλλα και για το οργανο που δεν θα με αποζημιωνε κανεις για αυτο (και η ζημια θα ηταν μεγαλυτερη απο οτι της μηχανης). 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 18 ώρες πριν, Άγιος είπε Να χτυπάμε και κάνα ξύλο γενικά όταν μελετάμε τέτοια πράγματα, να μας προστατεύουν οι Νύμφες 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση