cos_dr Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι σφάλμα? Στα δύο μεγαλύτερα καταστήματα μουσικών οργάνων της Ευρώπης (Thomann & Music Store) δεν γίνονται τέτοια λάθη ταυτόχρονα. Το Music Store μάλιστα τα έχει ακόμα πιο ακριβά. Σε αυτά τα λεφτά προτιμώ να πάρω αυτό https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/342213762-kymco-xciting-400i και να παίζω μουσική με το Triton Le και τα VST μου 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 36 λεπτά πριν, cos_dr είπε Σε αυτά τα λεφτά προτιμώ να πάρω αυτα και να παίζω μουσική με το Triton Le και τα VST μου Πες τα Χρυσόστομε με αυτόν τον αλήτη που μας 'εχει πρήξει με τα μουυυυυυυυυυγκ και τους DP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 54 λεπτά πριν, cos_dr είπε Σε αυτά τα λεφτά προτιμώ να πάρω αυτό https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/342213762-kymco-xciting-400i και να παίζω μουσική με το Triton Le και τα VST μου Ωραιότατο. Πρώτη φορά βλέπω αυτή την μάρκα btw, αλλά οκ, από μηχανές και αμάξια είμαι άσχετος. 16 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Πες τα Χρυσόστομε με αυτόν τον αλήτη που μας 'εχει πρήξει με τα μουυυυυυυυυυγκ και τους DP Πούλα το Reface και αγόρασε κάτι σοβαρό. (κατά τα άλλα μάς φαίνεται ακριβό το Fantom...) 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 9 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ωραιότατο. Πρώτη φορά βλέπω αυτή την μάρκα btw, αλλά οκ, από μηχανές και αμάξια είμαι άσχετος. Πούλα το Reface και αγόρασε κάτι σοβαρό. (κατά τα άλλα μάς φαίνεται ακριβό το Fantom...) Με φτάνει η τελεκάστερ, σιγά μη κάτσω να λέω μαλακίες για τιμές, επιδόσεις κλπ 9/10 αποκλείεται να εξαντλήσεις το μηχάνημα, το οποιοδήποτε μηχάνημα, εκτός αν είσαι ο ΣΦ που τέλειωσε με τις Τέλε και πήγε στις Γκρετς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε 9/10 αποκλείεται να εξαντλήσεις το μηχάνημα, το οποιοδήποτε μηχάνημα... Ε καλά, μη βάζεις στοίχημα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ε καλά, μη βάζεις στοίχημα... Εσύ και ο ΣΦ, πες μας μόνο πως βάζεις μόνο 10-38 χορδές ανά 8 ώρες στο μουγκ και κλείσαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εσύ και ο ΣΦ, πες μας μόνο πως βάζεις μόνο 10-38 χορδές ανά 8 ώρες στο μουγκ και κλείσαμε Δεν τις αλλάζω, τις παλιές έχω εδώ και 17 χρόνια. Ό,τι πλερώνεις παίρνεις φίλος... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Τι σφάλμα? Στα δύο μεγαλύτερα καταστήματα μουσικών οργάνων της Ευρώπης (Thomann & Music Store) δεν γίνονται τέτοια λάθη ταυτόχρονα. Το Music Store μάλιστα τα έχει ακόμα πιο ακριβά. Καλά δεν βλέπεις το συγκριτικό με τις τιμές πιό πάνω; Δεν σου λέει τίποτα; Μόνο στα EX αυτή η διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Καλά δεν βλέπεις το συγκριτικό με τις τιμές πιό πάνω; Δεν σου λέει τίποτα; Όχι, δεν μου λέει τίποτα. Τι να μου πει? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για λάθος. Τώρα το γιατί είναι έτσι οι τιμές στην Ευρώπη δεν ξέρω. Aν μας διαβάζει ο Hans Thomann, ο διευθύνων σύμβουλος του Thomman, ας μας λύσει την απορία. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου OP Guru Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Όχι, δεν μου λέει τίποτα. Τι να μου πει? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για λάθος. Τώρα το γιατί είναι έτσι οι τιμές στην Ευρώπη δεν ξέρω. Aν μας διαβάζει ο Hans Thomann, ο διευθύνων σύμβουλος του Thomman, ας μας λύσει την απορία. Καλά, εντάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση