Προς το περιεχόμενο

ToneX One

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.ikmultimedia.com/products/tonexone/

Μπράβο στην IK Multimedia,

Όταν μιλάμε για killer product αυτό εννοούμε.

Μικρό, φτηνό, χρηστικό και απ' ότι φαίνεται, καλό σε αυτό που κάνει.

Δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο για να μην το πάρει όποιος έχει ηλεκτρική κιθάρα.

Ο πιτσιρικάς που παίζει στο υπνοδωμάτιο μέχρι τον επαγγελματία που θέλει μια καλή καβάτζα σε περίπτωση που χαιρετήσει ο ενισχυτής του την ώρα του λάιβ.

Εννοείται ότι θα το παραγγείλω, μέχρι στιγμής ότι ακούω από το γιουτούμπ είναι μια χαρά και το καλύτερο, μπορεί να δουλέψει από (όλα σε ένα) μέχρι απλά προενισχυτής ή πετάλι, κάνει τα πάντα. Ά! Είναι και interface αν απλά το συνδέσεις με usb.

Εύγε! 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα αργότερα...

Λοιπόν, έφτασε, το έχω μια βδομάδα τώρα και είπα να μη γράψω κάτι γιατί είχα τα νεύρα μου.

Τώρα που ηρέμησα πιστεύω θα είμαι αντικειμενικός.

Τα κακά.

Όταν έφτασε πήγα να κάνω registration, (χωρίς, δεν μπορείς να κάνεις πολλά) και μου λέει το σύστημα ότι με αυτό το SN έχει κάνει άλλος register. 

Τι μου λες, ticket στο support.

Μέχρι την επόμενη μέρα τίποτα, email στην εταιρεία.

Δύο μέρες μετά, τίποτα, Ξανά email, τίποτα.

Τελικά, την τέταρτη μέρα και ενώ είμαι έτοιμος να το στείλω πίσω στον thomann έφτασε το σωστό SN.

Πρώτο κακό, το support έχει ρυθμούς Ικαρίας.

ΤΟ ΣΟΦΤΓΟΥΕΡ, Ο ΜΟΝ ΝΤΙΕ.

Περίμενα 4 ημέρες για να δω αυτό το πράγμα; Από μια εταιρεία που βασικά αυτό κάνει, είναι απαράδεκτο.

Όποιος το πάρει να διαβάσει το manual παρακαλώ, δεν εννοείται τίποτα, για να μην τρελαθείτε, καλό διάβασμα στο manual.

Τα έτοιμα preset της IK είναι σκουπίδια, αλήθεια, μην ασχοληθείτε δε φτιάχνουν.

Γενικά, ότι έχω δοκιμάσει δεν καθαρίζει σωστά με το volume knob.

Γενικά έχει κάτι το απότομο στα μπάσα (δεν ξέρω πως να το περιγράψω).

Τα καλά.

Η κοινότητα έχει ανεβάσει διαμαντάκια.

Έχω το κέμπερ δέκα χρόνια τώρα, έχω ακούσει χιλιάδες προφίλ. Ε, το μικρό έχει πράγματα που δεν τα έχω βρει στο κέμπερ.

Πολύ χρήσιμα καλούδια από τους καλούς ανθρώπους που ανεβάζουν αυτά που φτιάχνουν.

Πρώτα να δείτε τα 100-200 με τα περισσότερα λάικς. Όλοι οι σεσημασμένοι είναι εκεί.

Το πεταλάκι.

Ότι δεν έχει το σόφτγουερ το έχει αυτό το μικράκι, μπορείς να κάνεις τα πάντα, είναι πολύ έξυπνα φτιαγμένο, τροφοδοσία και με usb, η έξοδος κάνει και για ακουστικά, λειτουργεί σαν interface, φοβερό, αν είχε κρικάκι, το κάνεις και μπρελόκ.

Συμπέρασμα.

Μόνο με αυτό κάνεις δουλειά;

Ναι, αν σε πουλήσει ο λαμπάτος, το βγάζεις το λάιβ αξιοπρεπώς (με 1-2 πεταλάκια).

Μπορεί σε μερικά κομμάτια να βάλεις και μόνο το μικρό, ναι αλήθεια.

Δηλαδή όλα καλά; Καθαρίσαμε;

Ε, όχι ακριβώς, 

Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό που είπα πριν, που δεν ξέρω να το περιγράψω με τα απότομα μπάσα, το θέλεις σε κάποιες άλλες σε χαλάει, γενικά έχει τον χαρακτήρα του. Και δεν καθαρίζει όμορφα, αυτό ίσως είναι και το χειρότερο για εμένα που είμαι συνέχεια με το δαχτυλάκι εκεί.

Αλλά 200 ευρώ; Πλάκα κάνεις, αριστούργημα.

• Like 3

1 ώρα πριν, kosthrash είπε

Μήπως δοκίμασες να κάνεις profiling το rig σου; Παίρνει μόνο τον ενισχυτή η και τα πεταλακια; Πώς ακούγεται;

Λένε ότι παίρνει τα πάντα, υπάρχουν και σκέτα overdrive, fuzz κλπ.

Ακόμα δεν έχω κάνει profile, όταν κάνω θα ενημερώσω.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου