Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Εδώ τώρα έχουμε μια περίπτωση που ενώ διαφωνείτε έχετε ταυτόχρονα και όλοι δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, noe13 είπε Σε 10-20-30 χρόνια ή και τώρα, από ποια era των purple ακούγονται ακόμα τραγούδια? Γιατί τώρα από ποιά ακούγονται? 27 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξεκολλάτε επιτέλους από τον Blackmore, κοιτάχτε τα χάλια του απ'τα μέσα των '90s μέχρι σήμερα, ο τύπος ζει ακόμα στην μεσαιωνική κοσμάρα του. To strangers in us all προσωπικά μου αρέσει πολύ περισσότερο από οτιδήποτε έχουν κυκλοφορήσει οι DP με τον Morse (που είναι όπως προείπα ΟΚ αλλά μέχρι εκεί) 19 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Βέβαια, όπως είπες αν έμενε το πιθανότερο θα ήταν κάτι πολύ βαρετό - αν και οι μουσικές "ανησυχίες" των υπολοίπων θα καθιστούσαν αδύνατη μια τέτοια συμβίωση. Γιατί το λες αυτό? Το πολύ να έδιωχνε τον Ian Gillian ο οποιός κανονικά θα έπρεπε να βαράει προσοχή στον Ρίτσι και να του κανει όλα τα καπρίτσια, αλλά επειδή λόγω χαρακτήρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί θα έφευγε πάλι και θα συνέχιζαν μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, John Goumis είπε Γιατί το λες αυτό? Το πολύ να έδιωχνε τον Ian Gillian ο οποιός κανονικά θα έπρεπε να βαράει προσοχή στον Ρίτσι και να του κανει όλα τα καπρίτσια, αλλά επειδή λόγω χαρακτήρα αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί θα έφευγε πάλι και θα συνέχιζαν μια χαρά Από αυτά που γνωρίζω εκ των έσω (τουλάχιστον τότε) όλοι οι άλλοι είχαν "πρόβλημα" με τον Blackmore - και μάλιστα διαχρονικά. Δεν θα συνηγορούσαν σε αποπομπή του Gillan. Μάλιστα, λίγο μετά από αυτά που έμαθα τότε, οι DP "έστειλαν" τον Blackmore καθότι τους τα είχε κάνει... τούμπανα. Και τελείωσαν την περιοδεία με τον Satriani και τα υπόλοιπα είναι ιστορία... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Ένας κιθαρίστας ροκ σταρ που πιστεύει ότι είναι το σημαντικότερο μέλος στη μπάντα και αντιμετωπίζει υποτιμητικά τους υπόλοιπους; Μα γίνονται τέτοια πράγματα; Πα, πα, πα, πα...... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, noe13 είπε Σε 10-20-30 χρόνια ή και τώρα, από ποια era των purple ακούγονται ακόμα τραγούδια? (και) Σε 30 χρόνια θα ακούγονται τραγούδια τους από όλες τις περιόδους τους, όπως και σήμερα, για τον παρακάτω απλό λόγο: DP conclusion2.mp4 32 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Όταν λέμε DP πάντα εννοούμε DP με Blackmore. Εσείς οι Blackmorικοί. Προσωπικά όταν λέω DP εννοώ όλη τους τη διαδρομή. Κάτι πήγα να πω όταν έφυγε το ίνδαλμα μου ο Lord, αλλά -και πάλι- η νέα σύνθεση δεν μου (μας) άφησε περιθώρια για γκρίνιες. Ευτυχώς, γιατί να΄σαι σίγουρος ότι θα ήμουν από τους πρώτους που θα γκρίνιαζα, δεν είμαι fanboy. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Από αυτά που γνωρίζω εκ των έσω (τουλάχιστον τότε) όλοι οι άλλοι είχαν "πρόβλημα" με τον Blackmore - και μάλιστα διαχρονικά. Δεν θα συνηγορούσαν σε αποπομπή του Gillan. Μάλιστα, λίγο μετά από αυτά που έμαθα τότε, οι DP "έστειλαν" τον Blackmore καθότι τους τα είχε κάνει... τούμπανα. Και τελείωσαν την περιοδεία με τον Satriani και τα υπόλοιπα είναι ιστορία... ε και τι καταφεραν? ένα χιτ σε δέκα άλμπουμς.... πέρα από την πλάκα και επεδή δεν έχω πρόθεση να συγχίζω άλλο οπαδούς της μπάντας, μπράβο στους Deep Purple που συνεχίζουν και αφού το φχαριστιούνται έτσι εμένα δεν μου πέφτει λόγος, τα μετέπειτα άλμπουμ δεν είναι κακά αλλά εμένα προσωπικά δεν μου κάνουν κλικ, και δεν είμαι καθόλου παρελθοντολάγνος, πχ Priest και Stones έβγαλαν φοβερά άλμπουμς πρόσφατα που δεν μπορώ να σταματήσω να τα ακούω (ή τα δυο τραγούδια που κυκλοφόρησαν πριν 5-6 χρόνια οι Rainbow, α ρε Ρίτσι γιατί δεν έβγαλες φουλ length άλμπουμ να παραμιλά το σύμπαν..) Επεξεργασμένο 6 Ιουνίου από John Goumis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε (και) Σε 30 χρόνια θα ακούγονται τραγούδια τους από όλες τις περιόδους τους, όπως και σήμερα, για τον παρακάτω απλό λόγο Αμφιβάλω.... Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου μπάντα που να διασκευάζει ή να κάνει cover τραγούδια από τη μεταμπλακμορικη ΕΡΑ... (μη μου παραθέσετε βίντεο από YouTube) όπως επίσης δε παίζει κ τπτ στο ράδιο, εκτός της προαναφερθεισας εξαίρεσης... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, noe13 είπε Αμφιβάλω.... Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου μπάντα που να διασκευάζει ή να κάνει cover τραγούδια από τη μεταμπλακμορικη ΕΡΑ... (μη μου παραθέσετε βίντεο από YouTube) όπως επίσης δε παίζει κ τπτ στο ράδιο, εκτός της προαναφερθεισας εξαίρεσης... Και ούτε πρόκειται... Όπως είπα νωρίτερα, DP golden era= Blackmore. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, noe13 είπε Δεν έχω ακούσει ΠΟΤΕ στη ζωή μου μπάντα που να διασκευάζει ή να κάνει cover τραγούδια από τη μεταμπλακμορικη ΕΡΑ Είναι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί Steve Morse εκεί έξω. Το έχεις εύκολο να διασκευάσει κάποιος κομμάτια από την Morse era? Και άντε τα διασκεύασε. Τι το καινούργιο θα φέρει? Για προσπάθησε να παίξεις ή να διασκευάσεις τα παρακάτω να δω κάτι. Σκέψου επίσης αν ο Blackmorte θα μπορούσε να τα παίξει (ούτε στα πιο τρελά του όνειρα...) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Υπάρχουν αλάνια εκεί έξω που κάνουν cover ότι θες.... Αν υπήρχε επιθυμία θα έπαιζαν κ morse... Ή τελευταία σου πρόταση δεν βγάζει νόημα για τη συζήτηση που κάνουμε... Υπάρχουν εκατομ αρτιότεροι κιθαρίστες από τον Blackmore εκεί έξω, αλλά καλύτεροι συνθέτες είναι ελαχιστοι Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση