Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Μαϊου OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Ξανά πίσω στον δρόμο οι γέροντες, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή τα τελευταία 50 χρόνια, και ήδη άρχισαν να παίζουν κάποια νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ. Τόπο στα γηρατειά! (γιατί τα σημερινά νιάτα είναι δια τις εμποροπανήγυρεις) Επεξεργασμένο 2 Μαϊου από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου Στις 2/5/2024 στις 3:11 ΠΜ, Waterfall-K είπε Ξανά πίσω στον δρόμο οι γέροντες, στον φυσικό τους χώρο δηλαδή τα τελευταία 50 χρόνια, και ήδη άρχισαν να παίζουν κάποια νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ. Τόπο στα γηρατειά! (γιατί τα σημερινά νιάτα είναι δια τις εμποροπανήγυρεις) ζωοπανηγύρεις. (corrected) 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου Δεύτερο κομμάτι από το νέο άλμπουμ που ανέβηκε μόλις τώρα. Το κόβω να γίνεται hit αυτό εδώ. 3 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Το κόβω να γίνεται hit αυτό εδώ. Θα σκισει, το βλεπω να παιζεται στο repeat σε ολες τις ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ των ΚΑΠΗ μετα το αποΓεΒμΑΤΙΝΟ τηλιο. 3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Superfunk είπε Θα σκισει, το βλεπω να παιζεται στο repeat σε ολες τις ΝΤΙΣΚΟΤΕΚ των ΚΑΠΗ μετα το αποΓεΒμΑΤΙΝΟ τηλιο. Και δεν χαίρεσαι? Θα περάσεις καλά... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 15 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Δεύτερο κομμάτι από το νέο άλμπουμ Με το portable door δεν τρελάθηκα αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 44 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Και δεν χαίρεσαι? Θα περάσεις καλά... Εγω ειμαι κατω απο 90 ετων δεν με αφοραν οι DP 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Με το portable door δεν τρελάθηκα αλλά αυτό είναι πολύ ωραίο. Κι εγώ το ίδιο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου Εμένα μου άρεσαν και τα 2. Το portable door θα μπορούσε να βρίσκεται και στο House of blue light Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση