gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Παίζω κιθάρα σε αυτό το κομμάτι. Δεν τραγουδώ. Είναι από σημερινή πρόβα στο ωδείο. Your browser does not support the HTML5 audio tag mistreateddd.mp3 17 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Εννοείς σου συμπεριφέρθηκαν άσχημα στη σημερινή πρόβα ε; 3 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Ήθελα να το πάρω στο δικό μου γκρουπ το κομματι αυτό, δλδ να το τραγουδώ, αλλά θα ήταν αδυνατο να παίζω κιθάρα ταυτόχρονα. Και το έσπρωξα στο παραδίπλα γκρουπ που παίζω κιθάρα μονάχα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Ωραία φωνή έχει ο τύπος... 1 Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dixie Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Stratocaster? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Telecaster πήρα σήμερα, με διαφορετικά πετάλια έτσι για αλλαγή. Δεν μου πολύ άρεσε ο ήχος αλλά δεν βαριέσαι…. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Δυνατό κόβερ! Περνάτε καλά και είσασταν διαβασμένοι και αυτό φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Περνάμε καλά είναι η αλήθεια. Σήμερα εμαθα ότι θα κάνουμε και συναυλία σε ένα σούπερ αρχαιολογικό χωρο, τον Ιούνη. Θα ανεβάσω τα συνήθη βίντεο… 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Περνάμε καλά είναι η αλήθεια. Σήμερα εμαθα ότι θα κάνουμε και συναυλία σε ένα σούπερ αρχαιολογικό χωρο, τον Ιούνη. Θα ανεβάσω τα συνήθη βίντεο… Αυτά είναι καλό να ... Γίνονται! Τα άλλα μέλη της μπάντας είναι επίσης του ωδείου? Ωραίο αποτέλεσμα, επαγγελματικό. Θα είναι πολύ ωραίο λάιβ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Ολοι είναι μέλη του ωδείου και κάνουν μαθήματα εκεί, εκτός τον ντράμερ που πλέον είναι ο δασκαλος (20 χρόνος). Εγώ δεν κάνω πλέον μαθήματα (εκεί ξεκίνησα να μαθαίνω το 2017) αλλά συμμετέχω σε δυο γκρουπάκια. 30 μέτρα από το σπίτι μου είναι. Το ένα μου παιδί με ακόλουθα και φοιτά εκεί, ενώ το άλλο, ευελπιστώ να ακολουθήσει το πρώτο, που ακολουθεί εμένα 5 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση