Προς το περιεχόμενο

Έχετε δουλέψει με ΠΑΡΑΓΩΓΟ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, trolley είπε

Έβαλα το βίντεο, για να βοηθήσω τον Σάμη να προσδιορίσει κατά πόσο (και αν) χρειάζεται να αποδίδει σημασία στην πιθανότητα συνεργασίας του με κάποιον παραγωγό.

Ο Σάμη θέλει να μπερδευτεί με τους εργάτες,να πεί τον πόνο του στις γάτες,τί να τον κάνει τον παραγωγό και στο λέω αυτό σαν αυτόκλητο μέλος του γκρούπ.

Τσίπουρα θέλει,εναν αργαλειό χάμουνδ και έναν απινιδωτή μέσα στο στούντιο και είμαστε έτοιμοι.

Εχει στην χώρα αρκετούς που θα μπορούσαν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο,αλλά πιστεύω οι μουσικοί/μπάντες είναι το πρόβλημα.

Η πλειοψηφία κάνει recording εδώ αλλά για τα μετά μας αρέσει το "ξένο" και ο "φτασμένος"γιατί θα κάνουμε όλοι παγκόσμια περιοδεία και γεννάμε καινούργιες προτάσεις σάν τα κουνέλια,οπότε θα πληρώσουμε αυτους έναν σκασμό λεφτά,για να βγούμε στην σκηνή και να δείξουμε πόσο απλοί είμαστε.

Εν το μεταξύ,ότι ελληνικός δίσκος έσκασε ακριβώς την στιγμή που ένα είδος ήταν εν τι γενέσει η στα πάνω του,έγινε όλος εδώ.

Τότε ισως θα δικαιολογούταν μια βοήθεια απο κάποιον ξένο που είναι στο επίκεντρο της όλης φάσης,όχι σήμερα.

3 ώρες πριν, trolley είπε

Στο μεταξύ, βλέπω ότι ο Σάμη έχει ζητήσει τη διαγραφή του λογαριασμού του

Τα ίδια μας έκανε προχθές το βράδυ σε μια ταβέρνα που είχαμε πάει όλοι μαζί να δούμε τι θα παίξουμε,αυτά να τα ξεχάσει πές του.

Θα κάτσει εδώ να πληρώσει για όλα αυτά που έχει κάνει.

Μπηκε και το άλλο παιδί απότομα και τον τρόμαξε με το ζωάκι.

Αν δέν απειληθεί ο σκορπιός,δέν του κάνει τίποτα και προπάντος με michael schenker μέσα.

Θα τον βάλουμε να το χαιδέψει λίγο στο κεφάλι και όλα καλά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 ώρες πριν, trolley είπε

Έβαλα το βίντεο, για να βοηθήσω τον Σάμη να προσδιορίσει κατά πόσο (και αν) χρειάζεται να αποδίδει σημασία στην πιθανότητα συνεργασίας του με κάποιον παραγωγό. Δεν με ενδιαφέρει να συμφωνήσω / διαφωνήσω με ένα-ένα τα (κάπως ασυνάρτητα) που διατυπώνονται, κυρίως διότι δεν χρειάζεται αλλά επίσης δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, δεν ξέρω σε ποια project έχει συμμετέχει κλπ.

Στο μεταξύ, βλέπω ότι ο Σάμη έχει ζητήσει τη διαγραφή του λογαριασμού του, οπότε όλο το νήμα ακυρώνεται σαν τέτοιο - αν θέλουμε να συζητήσουμε γενικά για το ρόλο του παραγωγού ίσως θα έπρεπε να ανοίξουμε κάποιο άλλο.

Από την αρχή ζήτησα να συζητήσουμε το θέμα ''ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ'' προφανώς κανείς δεν έχει δουλέψει με παραγωγό κατά τα φαινόμενα

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Από την αρχή ζήτησα να συζητήσουμε το θέμα ''ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ'' προφανώς κανείς δεν έχει δουλέψει με παραγωγό κατά τα φαινόμενα

εχω δουλεψει εγω, ρωτα με οτι θες. 

αλλα να ρωτησω και εγω κατι: "τι ΑΚΡΙΒΩΣ θες να κανεις?" ,τι σου ΛΕΙΠΕΙ δηλαδη για το οποιο θες την συμβουλη/συμβολή ενος παραγωγου?

Ποιο είναι το "όραμα" σου για την ηχητική αποτύπωση της μουσικής σου;

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru
1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Μάλλον.

1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Από την αρχή ζήτησα να συζητήσουμε το θέμα ''ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ''

Πράγματι, και εγώ ΠΑΝΤΑ σε παίρνω σοβαρά, όπως και  οποιονδήποτε άλλον. Αν μπεις και γράψεις "έχω παίξει με τους Beatles και τους Stones αλλά πάντα ζητούσα κάτι παραπάνω", εγώ θα προσπαθήσω να κάνω κάποιο χρήσιμο σχόλιο. Δεν υποτιμώ κανέναν. Συμπτωματικά, είναι μέρες που μου εμφανίζονται βίντεος αυτού του νεαρού, οπότε άδραξα την ευκαιρία.

Επίσης, μια και μου απευθύνθηκες, σε παρακαλώ μη φύγεις από το φόρουμ για τους Scorpions, περιμένε τουλάχιστο να αρχίσει κάποιος να ποστάρει ΠΥΞ-ΛΑΞ. :) :) :)

Mea Culpa

46 λεπτά πριν, MGs είπε

Σε έναν παραγωγό που ξέρει τι κάνει,δεν πάς εσύ και του λές,πας εκεί με τίς ιδέες σου/τραγούδια σου και σου λέει.

Όχι πάντα.

It works both ways.

Μπορείς να του πεις π.χ. αν είσαι ο καλλιΕτεχνης "αυτό είναι το τραγούδι,θα ήθελα έναν ήχο 70s που να θυμίζει τους ΜπιΤζιΖ αλλά πΓιο βρώμικο "...και αυτός να το κάνει, αν ξέρει βέβαια τι του γίνεται...

Μπορεί φυσικά και ο παραγωγός να προτείνει και να διαμορφώσει τον ήχο...δεν είναι στατική διαδικασία.. δυναμική είναι.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου