Προς το περιεχόμενο

Έχετε δουλέψει με ΠΑΡΑΓΩΓΟ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Επαέ σε βάνω ένα δείγμα παραγωγής από τα πάμπολλα που φυσικά υπάρχουν , αλλά εσύ δεν θα ημπορούσες να σιάξεις καθόσον παστρικός

μια χαρα θα στο φτιαξω.

λεΦτα να εχεις να πλΕρωνεις.

εννοειται οτι ξερω να φτιαξω "βρωμικη" παραγωγη, εχω φτιαξει αλλωστε , οτι θελει ο πελατης  (btw ολο το Exile ειναι υποδειγμα γυαλισμενης παραγωγης ? κρυσταλο ειναι ο ηχος οπως αλλωστε ολα τα αλμπουμ των Stones) 

Όσο δε γι αυτά τα σφιχτά ταμπούρα και τους ενισχυτές κλπες αηδίες που τόσο συχνά επικαλείσαι δεν πιάνουν μία, μιας και το άπαν είναι οι παίχτες και η στιγμή  που τους καταγράφεις

καλα, ο γιατρος ειπε να σου λΑιμε ΝΑΙ ? 

εξω απο την πλακα σου λεΓω οτι  ΑΥΤΑ ειναι τεραστιο μερος της παραγωγης , αφαιρεσε απο τον Keith Richards τον tweed champ του που ΕΙΝΑΙ ο ηχος του στο στουντιο και.....πανε για βρουβες οι Stones....?

Κακά τα ψέμματα ακόμα και τον Χ μεγαλοπαραγωγό να με κουβαλήσεις αν δεν αντέχω τη φάτσα του δεν θα προκόψει το πράμα.

εδω ειναι το ΖΟΥΜΙ....αν δεν υπαρχει ΑΓΑΠΗ μεταξυ παραγωγου και μπαντας χεσμεσ

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γράψτε με VST. Θα γλυτώσετε και τα εργαλεία μα σφιγγετε τα ταμπουρά και να χορδιζετε τις κιθάρες και τα πιάνα. Όσο για να κανέτε mastering την παραγωγή, αυτό το έχει αναλάβει η ΑΙ. Τέρμα οι producers και οι μεσάζοντες. Σαν τους δεινοσαυρους, είχαν την εποχή τους ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

5 λεπτά πριν, Superfunk είπε

μια χαρα θα στο φτιαξω.

λεΦτα να εχεις να πλΕρωνεις.

Μια ζωή ρε γκέι μου τα λεφτούλια αυτό το παιδί.

Πήγαν στη Γαλλία να γλιτώσουν την εφορία, νοίκιασαν από μια βιλάρα ο καθένας, κουβάλησαν αυτοκινούμενο στούντιο, ήπιαν μια καραβιά NOOR ONE τα πλυντήρια σείστηκαν, οι Τελεκάστερ , οι γύπσον κελάιδαγαν και έρχεται ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ να πει τι?

Τα λεφτούλια

Δουλεύω ρε ΜΑΛΑΚΑ απ το πρωί, μέχρι το άλλο πρωί Σάββατα και Κυριακές για να έρθεις εσύ να με πιεις για λεφτούλια.

Σύρε παραπέρα  και δια να το ελαφρύνω παραγωγικά, ούτε για τα πόμολα δεν θα τα κατάφερνες, όσα λαφτούλια και να σε έδιναν

8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

τα λεφτούλια αυτό το παιδί.

επειγοντως μαθηματα κατανοησης χιουμορ (αν ΔΕΝ κανεις φυσικα πλακα, που μαλλον κανεις) ?

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Δουλεύω ρε ΜΑΛΑΚΑ απ το πρωί, μέχρι το άλλο πρωί Σάββατα και Κυριακές για να έρθεις εσύ να με πιεις για λεφτούλια.

ολοι οι σοβαροι ανθρωποι ετσι δουλευουν (το ιδιο και εγω), τι θες?παρασημο?

παντως αν δεν εχεις λεφτα το κανω και τζαμπα (το εχω κανει αλλωστε πολλακις), αλλα εδω εχουμε προβλημα γιατι υπαρχει αυτο που εγραψες παραπανω

Παράθεση

Κακά τα ψέμματα ακόμα και τον Χ μεγαλοπαραγωγό να με κουβαλήσεις αν δεν αντέχω τη φάτσα του δεν θα προκόψει το πράμα.

και ρε φιλωΟυζ δεν παιζεσαι....?

Επεξεργασμένο από Superfunk

22 λεπτά πριν, Superfunk είπε

ολοι οι σοβαροι ανθρωποι ετσι δουλευουν (το ιδιο και εγω), τι

Δηλαδή εγώ που δουλεύω λίγο και χαλαρά δεν ειμαι σοβαρός? ?Αα, ολο μου τη λέτε. ?Δεν με αφήνετε να απολαύσω τον καφέ μου με απλωμένα τα πόδια αραχτός, όλο ενοχές με γεμίζετε ?Και η σκέψη που δουλεύετε πολύ με κουράζει, ταραζομαι, δεν είναι αρκετό αυτό? ??Να με ΠΕΘΆΝΕΤΕ θέλετε ???

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Δηλαδή εγώ που δουλεύω λίγο και χαλαρά δεν ειμαι σοβαρός?

δεν ειναι αναγκη να ειμαστε ολοι σοβαροι...χρειαζονται και οι αΣοβαροι ? 

• Ευχαριστώ 1

12 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Δηλαδή εγώ που δουλεύω λίγο και χαλαρά δεν ειμαι σοβαρός? ?Αα, ολο μου τη λέτε. ?Δεν με αφήνετε να απολαύσω τον καφέ μου με απλωμένα τα πόδια αραχτός, όλο ενοχές με γεμίζετε ?Και η σκέψη που δουλεύετε πολύ με κουράζει, ταραζομαι, δεν είναι αρκετό αυτό? ??Να με ΠΕΘΆΝΕΤΕ θέλετε ???

Δεν θυμάμαι πόσα χιλιάρικα με στοίχισες, αλλά άξιζαν ?

4 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Δεν θυμάμαι πόσα χιλιάρικα με στοίχισες, αλλά άξιζαν ?

Είναι ξεκαθαρο εδω πως δεν υπάρχει παραγωγός. Αν υπήρχε παραγωγός θα μπορούσες να με εκμεταλλευτεις σωστά. ?

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Είναι ξεκαθαρο εδω πως δεν υπάρχει παραγωγός. Αν υπήρχε παραγωγός θα μπορούσες να με εκμεταλλευτεις σωστά. ?

Θα σε παρακαλούσα να μην μπλέκεις τη μουσική με το σεχ

• Χαχα 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου