Προς το περιεχόμενο

Έχετε δουλέψει με ΠΑΡΑΓΩΓΟ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Oχι δεν αναφέρομαι σε εσένα,στον ισχυρισμό των περισσότερων σε αυτό το νήμα ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα αλλά μόνο καφετζήδες .

Φυσικά και υπάρχουν κανονικοί παραγωγοί.

Νίκο γράψε την προσωπική σου εμπειρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

35 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Είναι συμπατριωτης. 

Και σύντροφος. Στην ίδια κόβα είμαστε, μπροστάρηδες σε όλες τις πορείες του ΠΑΜΕ ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πλουτοκρατικούς σχεδιασμούς των ολιγοπωλίων.✊ 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Και σύντροφος. Στην ίδια κόβα είμαστε, μπροστάρηδες σε όλες τις πορείες του ΠΑΜΕ ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πλουτοκρατικούς σχεδιασμούς των ολιγοπωλίων.✊ 

Σύρε ρε κατσαπλιά που είσαι στην ίδια Κόβα με το Δρ, στα διάλα

Κώστα τα τσιμέντα να είναι Χαλκίδος

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Κώστα τα τσιμέντα να είναι Χαλκίδος

Λίγο δύσκολο, μια και το τσιμεντάδικο στη Χαλκίδα έκλεισε οριστικά το 2013.?? Μόνο κάτι κόκκινα φωτάκια βλέπουμε το βράδυ, να μας θυμίζουν τα σύννεφα τσιμεντόσκονης που φάγαμε στην μάπα για σχεδόν έναν αιώνα.?

image.thumb.png.1e9bb5d8deb45bb82a1f504323566d0b.png

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Λίγο δύσκολο, μια και το τσιμεντάδικο στη Χαλκίδα έκλεισε οριστικά το 2013.?? Μόνο κάτι κόκκινα φωτάκια βλέπουμε το βράδυ, να μας θυμίζουν τα σύννεφα τσιμεντόσκονης που φάγαμε στην μάπα για σχεδόν έναν αιώνα.?

image.thumb.png.1e9bb5d8deb45bb82a1f504323566d0b.png

Καμάρι μου, αυτό είναι το μέλλον σου δυστοπικό σα τις παραγωγές του ακατονόμαστου, λαμπάκια και φρου φρου 

Φάε τη σκόνη μου χαμούνδιε

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, MGs είπε

Νίκο γράψε την προσωπική σου εμπειρία.

Εχω δουλεψει/συνεργαστει και ως παραγωγος αλλα και με παραγωγους.

Δεν ειχαν και δεν ειχα απολυτως κανενα παραπονο.

Γνωριζα τι να κανω και γνωριζαν τι να κανουν.

Για μενα παραγωγη ειναι να παιρνεις ενα κομματι που σου φερνει ο "καλλιτεχνης" με μια κιθαρα και μια φωνη και να το κανεις "δισκο" ,περιλαμβανει και την ενορχηστρωση και την ηχοληψία/μιξη (δεν εννοω με αυτο οτι αντικαθιστας τον μηχανικο ηχου, αν και αυτο γινεται πολλες φορες, αλλα οτι συνεργαζεσαι μαζι του και καθοδηγεις) και επεμβασεις στον τροπο που παιζεται καποιο μερος και επιλογη εξοπλισμου (ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι που στην Ελλαδα το ξεχναμε κυριως για οικονομικους λογους) για να βγει αυτο που πρεπει ηχητικα , ακομα και παρέμβαση στην ιδια τη συνθεση (π.χ. αλλαγη καποιου ακκορντου ή μελωδιας,γραψιμο νεων μερων κτλ.) . Ολα αυτα βεβαι προϋποθέτουν , οπως και ΟΛΕΣ οι δουλειες στη ζωη ένα όραμα και εναν στοχο και απο τον ιδιο τον καλλιτεχνη και απο τον παραγωγο και ΠΟΛΛΗ κουβεντα, οργανωση και σχεδιασμο.  

Ε ολα αυτα τα έχω κάνει  και μου τα έχουν κανει ? χωρις διαφορα στο workflow με οτι εχω δει στο εξωτερικο (σε αμερικανικα και γερμανικα στουντιο που ειχα την τυχη να παω).

Το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ βεβαια δεν εχω καταλάβει παντως στο παρον νημα αλλα είναι μαλλον θεμα παραγωγης, δεν έχει σφιΧτα χαμηλα  ρε παιδι μου και κΣυνουν τα πριμα ?

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1
  • Χαχα 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

4 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Για μενα παραγωγη ειναι να παιρνεις ενα κομματι που σου φερνει ο "καλλιτεχνης" με μια κιθαρα και μια φωνη

και να το κανεις "δισκο" ,περιλαμβανει και την ενορχηστρωση και την ηχοληψία/μιξη (δεν εννοω με αυτο οτι αντικαθιστας τον μηχανικο ηχου, αν και αυτο γινεται πολλες φορες, αλλα οτι συνεργαζεσαι μαζι του και καθοδηγεις) και επεμβασεις στον τροπο που παιζεται καποιο μερος και επιλογη εξοπλισμου (ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομματι που στην Ελλαδα το ξεχναμε κυριως για οικονομικους λογους) για να βγει αυτο που πρεπει ηχητικα , ακομα και παρέμβαση στην ιδια τη συνθεση (π.χ. αλλαγη καποιου ακκορντου ή μελωδιας,γραψιμο νεων μερων κτλ.) .

.Έδωσες μία απάντηση που κάλυψε αρκετά για το τί κάνει ένας παραγωγός.

Ακόμη και η επιλογή των κομματιών,η σειρά κ.τ.λ που θα μπούν σε ένα άλμπουμ αρκετές φορές απο αυτόν καθορίζεται.

Μερικές απο τις μεγαλύτερες επιτυχίες που γνωρίζουμε,οι ίδιες οι μπάντες δέν ήθελαν πραγματικά να συμπεριληφθούν στα αλμπουμ τους,όπως και το αντίθετο,με δικές τους επιλογές έβγαλαν άλμπουμς που τα καταδίκασαν κάνοντας αρκετά λάθη.

• Like 1

48 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ βεβαια δεν εχω καταλάβει παντως στο παρον νημα αλλα είναι μαλλον θεμα παραγωγης, δεν έχει σφιΧτα χαμηλα  ρε παιδι μου και κΣυνουν τα πριμα ?

Δεν ημπορώ να σε ακυρώσω συνολικά σαν άνθρωπα, γιατί και λόγο ηλικίας και ευρυμάθειας έχεις εμπειρίες.

Το ότι πήρες στη ζωή σου στραβό δρόμο δεν έχει να κάνει, εξάλλου αυτό είναι προσωπική εκτίμηση και επαέ μιλάμε για παραγωγή μουσικής.

Επί του παραγωγικού μονδέλου λοιπόν και με βάση, αυτά που παράγεις θα είχα να πιω, πως είσαι μονοσήμαντος. Ακόμα και στο τελευταίο σου άσμα όπως φυσικά και στα υπόλοιπα, επκρατεί η ΓΥΑΛΑΔΑ

Σε όλες σου τις παραγωγές αυτό είναι το ζητούμενο σα τις νοικοκυρές τσι παλιές, τσι παστρικές που γυάλιζαν και τα πόμολα.

Αν φυσικά θέλεις να πιάσουμε το θέμα παραγωγής απ τη βάση του θα πρέπει να πάμε από το μηδέν.

Δεν γίνεται να φωνάξω μια μέρα στο στούντιο, ''εσένα''  επειδή κάπου, κάποτε, άκουσα πως γυαλίζεις καλά τα πόμολα ή δεν τα γυαλίζεις.

Κακά τα ψέμματα ακόμα και τον Χ μεγαλοπαραγωγό να με κουβαλήσεις αν δεν αντέχω τη φάτσα του δεν θα προκόψει το πράμα.

Όσο δε γι αυτά τα σφιχτά ταμπούρα και τους ενισχυτές κλπες αηδίες που τόσο συχνά επικαλείσαι δεν πιάνουν μία, μιας και το άπαν είναι οι παίχτες και η στιγμή  που τους καταγράφεις.

Το αν εσύ είσαι ιλουστρασιόν σα τα περιοδικά του Κωστόπουλου φαίνεται από τη πρώτη αυτιά, σα τον άλλο που πήδαγε τσι γκόμενες πάνω στα πλυντήρια.

Επαέ σε βάνω ένα δείγμα παραγωγής από τα πάμπολλα που φυσικά υπάρχουν , αλλά εσύ δεν θα ημπορούσες να σιάξεις καθόσον παστρικός

7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

σα τον άλλο που πήδαγε τσι γκόμενες πάνω στα πλυντήρια.

Σάμυ, παιδί μου, παραφέρεσαι.

Είσαι ο δεύτερος (όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος) που δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για φραστική υπερβολή στην προέκταση της επιχειρηματολογίας για το ότι καθένας μας πενθεί όπως θέλει και όχι όπως νομίζουν οι άλλοι ότι πρέπει να το κάνει. Έχει μάλιστα πλάκα ότι έγραψα και δεύτερο σχετικό ρητορικό παράδειγμα (ότι και καλά άκουγα Σαντάνα) αλλά - σύνηθες για αριστερόστροφους παραφερόμενους - εκείνο το δεύτερο αγνοήθηκε πλήρως.

Δεν θα επενέβαινα, αλλά όλο σου το ποστ είναι μία προσπάθεια να προσβάλεις και να σοκάρεις.
Μην μπερδεύεις την ανοχή με τον οίκο της.

Mea Culpa

6 λεπτά πριν, trolley είπε

Σάμυ, παιδί μου, παραφέρεσαι.

Είσαι ο δεύτερος (όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος) που δεν κατάλαβε πως επρόκειτο για φραστική υπερβολή στην προέκταση της επιχειρηματολογίας για το ότι καθένας μας πενθεί όπως θέλει και όχι όπως νομίζουν οι άλλοι ότι πρέπει να το κάνει. Έχει μάλιστα πλάκα ότι έγραψα και δεύτερο σχετικό ρητορικό παράδειγμα (ότι και καλά άκουγα Σαντάνα) αλλά - σύνηθες για αριστερόστροφους παραφερόμενους - εκείνο το δεύτερο αγνοήθηκε πλήρως.

Δεν θα επενέβαινα, αλλά όλο σου το ποστ είναι μία προσπάθεια να προβάλεις και να σοκάρεις.
Μην μπερδεύεις την ανοχή με τον οίκο της.

Έχω την άποψη πως ποτέ δεν έκανες αυτό που επαίρεσαι και μακάρι να το είχες κάνει ανεξαρτήτως συνθηκών.

Εξάλλου τι μένει στη παλιοζωή αν όχι η ανάμνηση ενός καλού πλυντηριάτου

Τα υπόλοιπα τα ακούω βάρεσε, περί αριστερόστροφων βουστροφηδόν κλπων αχαρακτήριστων

Άλλο ένα δείγμα παραγωγής υψηλού επιπέδου

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου