cos_dr Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία και τους λατρεύω και κλαίω και όποιος πει κάτι κακό γι αυτούς θα τον μισώ και θα του δημιουργώ προβλήματα ?????? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία Να ευχαριστούν τον Θεό που ζουν σε μια χώρα μουσικά ανίδεων και (παρα)λίγδωσαν τ'αντεράκι τους... 1 Specs talks, Mgs walks
MGs Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Superfunk είπε Όχι πάντα. It works both ways. Μπορείς να του πεις π.χ. αν είσαι ο καλλιΕτεχνης "αυτό είναι το τραγούδι,θα ήθελα έναν ήχο 70s που να θυμίζει τους ΜπιΤζιΖ αλλά πΓιο βρώμικο "...και αυτός να το κάνει, αν ξέρει βέβαια τι του γίνεται... Μπορεί φυσικά και ο παραγωγός να προτείνει και να διαμορφώσει τον ήχο...δεν είναι στατική διαδικασία.. δυναμική είναι. Σίγουρα μπορείς να έχεις την οποιαδήποτε διαδραστική,αλλά αν πήγαινες σε άνθρωπο που έχει καθιερώσει ήχο/ στούντιο,λίγο δύσκολο. Αυτή η λειτουργία που αναφέρεις ταιριάζει περισσότερο σε μηχανικό/τεχνικό ήχου. Εδώ βέβαια ένας ανθρωπος τα κάνει όλα,οπότε. Επεξεργασμένο 25 Μαϊου από MGs
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Να ευχαριστούν τον Θεό που ζουν σε μια χώρα μουσικά ανίδεων και (παρα)λίγδωσαν τ'αντεράκι τους... Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά Με στεναχωρείς και είμαι και στο σπίτι στην Εύβοια τώρα και θα βάλω να ακούσω γιατί πληγώθηκα με αυτά που μου λες Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία Το μεγαλύτερο ελληνικό συγκρότημα 1 1
Waterfall-K Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά Όχι βρε, δεν είσαι. Απλά έχεις κακό μουσικό γούστο, αυτό είναι όλο. Specs talks, Mgs walks
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, MGs είπε αλλά αν πήγαινες σε άνθρωπο που έχει καθιερώσει ήχο/ στούντιο,λίγο δύσκολο. Δεν είναι όλο οι παραγωγοί "σιδερωτες'' για κάθε έναν Boby Rock υπάρχει και ένας Daniel Lanois. Εντάξει σε heavy metal ,hard rock όντως πέφτει πολύ σιδερωμα υπάρχουν όμως και άλλα ήδη σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν δε και παραγωγοί...χαμελαιοντες που δεν έχουν έναν ήχο αλλά πολλούς (π χ. Quincy Jones) Πάντως είναι άδικο να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα,που δεν φέρνουν μόνο καφέδες. Αυτά δεν έγιναν από καφετζήδες Επεξεργασμένο 25 Μαϊου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Όχι βρε, δεν είσαι. Απλά έχεις κακό μουσικό γούστο, αυτό είναι όλο. Δηλαδή συγκρίνεις το οι παλιές αγάπες πάνε στιν παράδεισο που σημάδεψε τη γενιά μου με την απίστευτη, εξωπραγμστικη παραγωγή και τις κσθηλωτικες ερμηνείες που προκαλούσαν ρίγος έως και σήμερα στις συναυλίες με τα child in time των deep Purple και τέτοια? Εγώ εγώ γούστο. Έχω 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
trolley Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου 22 λεπτά πριν, cos_dr είπε Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία και τους λατρεύω και κλαίω και όποιος πει κάτι κακό γι αυτούς θα τον μισώ και θα του δημιουργώ προβλήματα Εγώ πάντως τους ανέφερα διότι, όπως και οι Scorpions, συνέχεια ακούγαμε ότι ξεκινούν την τελευταία περιοδεία τους και συνέχεια ξεκινούσαν και μία επόμενη. Θυμήσου... υπήρχε σχετικό νήμα εδώ στο Noiz τότε που είχαμε πρωτογραφτεί. 1 Mea Culpa
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Δημοσιευμένο 25 Μαϊου Αν διαβάζω άσχημα πράγματα για τους ΠΥΞ ΛΑΞ θα ζητήσω τη διαγραφή του λογαριασμού μου από το φορουμ, δεν πάει άλλο δηλαδή 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση