Προς το περιεχόμενο

Έχετε δουλέψει με ΠΑΡΑΓΩΓΟ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία και τους λατρεύω και κλαίω και όποιος πει κάτι κακό γι αυτούς θα τον μισώ και θα του δημιουργώ προβλήματα ?????????????

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία

Να ευχαριστούν τον Θεό που ζουν σε μια χώρα μουσικά ανίδεων και (παρα)λίγδωσαν τ'αντεράκι τους...?

• Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Όχι πάντα.

It works both ways.

Μπορείς να του πεις π.χ. αν είσαι ο καλλιΕτεχνης "αυτό είναι το τραγούδι,θα ήθελα έναν ήχο 70s που να θυμίζει τους ΜπιΤζιΖ αλλά πΓιο βρώμικο "...και αυτός να το κάνει, αν ξέρει βέβαια τι του γίνεται...

Μπορεί φυσικά και ο παραγωγός να προτείνει και να διαμορφώσει τον ήχο...δεν είναι στατική διαδικασία.. δυναμική είναι.

Σίγουρα μπορείς να έχεις την οποιαδήποτε διαδραστική,αλλά αν πήγαινες σε άνθρωπο που έχει καθιερώσει ήχο/ στούντιο,λίγο δύσκολο.

Αυτή η λειτουργία που αναφέρεις ταιριάζει περισσότερο σε μηχανικό/τεχνικό ήχου.

Εδώ βέβαια ένας ανθρωπος τα κάνει όλα,οπότε.

Επεξεργασμένο από MGs

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Να ευχαριστούν τον Θεό που ζουν σε μια χώρα μουσικά ανίδεων και (παρα)λίγδωσαν τ'αντεράκι τους...?

Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά ? Με στεναχωρείς και είμαι και στο σπίτι στην Εύβοια τώρα και θα βάλω να ακούσω γιατί πληγώθηκα με αυτά που μου λες ??

2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Δηλαδή εγώ που τους λάτρεψα είμαι ανίδεος μουσικά ? 

Όχι βρε, δεν είσαι. Απλά έχεις κακό μουσικό γούστο, αυτό είναι όλο.?image.gif.5f69068601be3929d8da7b4bc9c432ea.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, MGs είπε

αλλά αν πήγαινες σε άνθρωπο που έχει καθιερώσει ήχο/ στούντιο,λίγο δύσκολο.

Δεν είναι όλο οι παραγωγοί "σιδερωτες'' για κάθε έναν Boby Rock υπάρχει και ένας Daniel Lanois.

Εντάξει σε heavy metal ,hard rock όντως πέφτει πολύ σιδερωμα υπάρχουν όμως και άλλα ήδη σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν δε και παραγωγοί...χαμελαιοντες που δεν έχουν έναν ήχο αλλά πολλούς (π χ. Quincy Jones) 

Πάντως είναι άδικο να τα ισοπεδώνουμε όλα και να λέμε ότι δεν υπάρχουν παραγωγοί στην Ελλάδα,που δεν φέρνουν μόνο καφέδες.

Αυτά δεν έγιναν από καφετζήδες

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Όχι βρε, δεν είσαι. Απλά έχεις κακό μουσικό γούστο, αυτό είναι όλο.?image.gif.5f69068601be3929d8da7b4bc9c432ea.gif

Δηλαδή συγκρίνεις  το οι παλιές αγάπες πάνε στιν παράδεισο που σημάδεψε τη γενιά μου με την απίστευτη, εξωπραγμστικη παραγωγή και τις κσθηλωτικες ερμηνείες που προκαλούσαν ρίγος έως και σήμερα στις συναυλίες με τα child in time των deep Purple  και τέτοια? Εγώ εγώ γούστο. Έχω ?

• Χαχα 1

22 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Οι πυξ λαξ γράψανε ιστορία και τους λατρεύω και κλαίω και όποιος πει κάτι κακό γι αυτούς θα τον μισώ και θα του δημιουργώ προβλήματα

Εγώ πάντως τους ανέφερα διότι, όπως και οι Scorpions, συνέχεια ακούγαμε ότι ξεκινούν την τελευταία περιοδεία τους και συνέχεια ξεκινούσαν και μία επόμενη. Θυμήσου... υπήρχε σχετικό νήμα εδώ στο Noiz τότε που είχαμε πρωτογραφτεί.

• Λυπάμαι 1

Mea Culpa

Αν διαβάζω άσχημα πράγματα για τους ΠΥΞ ΛΑΞ θα ζητήσω τη διαγραφή του λογαριασμού μου από το φορουμ, δεν πάει άλλο δηλαδή ?

• Χαχα 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου