trolley Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Δεν ξέρω, αλλά Γουάιλντ Μπόυζ είναι σίγουρα. Αυτός στη μέση πάνω, με το φυσοκάλαμο, με τρομοκρατεί και μόνο με την όψη του. Ο αριστερά, είναι στάνταρ πρώην πανκιό. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 15 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Έλα ρε συ... Στα Αλωνάκια!!! Εκεί έχω βιώσει μια από τις κορυφαίες στιγμές της μουσικής καριέρας μου, με την τραγουδίστρια που μας έβαλε και παίζαμε Χαρά Βέρρα - και όλοι είχαμε τα απόλυτα μαύρα μεσάνυχτα Δεν κατάλαβες. Εγώ στα Αλωνάκια είμαι κάτι σαν σερίφης. Το χωριό του πατέρα μου. Δηλαδή μην σου πω μπαίνω και τζάμπα Υγ. Έλα τα σκισαμε το θέμα. Σορρυ από εμένα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Μην ασχολείστε μόνο με τις φίρμες της αφίσας. Και αυτοί στην κάτω σειρά έχουν ψυχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ήθελα όντως να κάνω ένα σχόλιο για την κάτω σειρά, ότι ο τρίτος είναι ανύπαρκτο πρόσωπο, κάποιος έχει κολλήσει ένα κεφάλι σε ένα άλλο σώμα. Παράλληλα, αυτός που μοιάζει με γυναίκα είναι στην πραγματικότητα άντρας, μακιγιαρισμένος και με περούκα ώστε να μην φανεί παράξενο ότι ειναι δέκα άντρες και καμία γυναίκα. Επεξεργασμένο 22 Απριλίου από trolley 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για να μαθαινετε. Ο Μπαμπης ηταν το κλαρινο της Αννας Βισση. αΣΧΕΤΟ. Εχω παιξει με 3 - 4 απο αυτους τα παλια χρονια. Επεξεργασμένο 22 Απριλίου από Χάρης Ο Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση