trolley Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και Αμερικάνοι και παικταράδες, αλλά τους περάσαμε στο ντούκου. Υπάρχει όντως ένα πρόβλημα τα "Νέα". Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε Το μοναδικό μεγάλο συναυλιακό δρώμενο της χρονιάς.. Φίλος, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... Duran - Duran και θα γίνει πάρτι γερόντων, ανάμεσα σε αυτούς και εγώ 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Αυτά είναι Νεκκωνα! Πάντα τέτοια @Σπινθηροβόλος γάιδαρος επειδή αν σε ρωτήσω ποιος είσαι δε θα μου πεις, θα ρωτήσω κάτι άλλο. Τεκίλα; 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 1 ώρα πριν, ex - v27, bk27 είπε @Σπινθηροβόλος γάιδαρος επειδή αν σε ρωτήσω ποιος είσαι δε θα μου πεις, θα ρωτήσω κάτι άλλο. Τεκίλα; Δεν πίνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 21 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 10 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Δεν πίνω Μόνο σανό ε? Καλά κάνεις, το αλκοόλ βλάπτει... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Χαίρομαι που πέρασε καλά ο OP. Τώρα , μπορείτε να με πάρετε με τις πέτρες. Εγώ αυτά τα υβριδικά jazz καθαριστικά τρίος.......δεν τα αντέχω πια. Τα είχα φάει με το κουτάλι παλιά, από Bill Frisell (με Ginger Baker) μέχρι Mike Stern trio.....και Wayne Brasel, Όταν ακούω πια τέτοια μουσική μου ανακατεύεται το στομάχι....δεν μπορώ. Θα μπορούσα να μην έγραφα τίποτα.....αλλά αφού το άκουσα......δεν άντεξα, ήθελα να το πω. Φυσικά έχει απίστευτη τεχνική, αλλά ΔΕΝ μπορώ να τον ακούσω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 7 ώρες πριν, Kanimothrios είπε Το μοναδικό μεγάλο συναυλιακό δρώμενο της χρονιάς.. Τραγικό.. Έρχεται και λενυ κραβιτσ... Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, LK είπε Χαίρομαι που πέρασε καλά ο OP. Τώρα , μπορείτε να με πάρετε με τις πέτρες. Εγώ αυτά τα υβριδικά jazz καθαριστικά τρίος.......δεν τα αντέχω πια. Τα είχα φάει με το κουτάλι παλιά, από Bill Frisell (με Ginger Baker) μέχρι Mike Stern trio.....και Wayne Brasel, Όταν ακούω πια τέτοια μουσική μου ανακατεύεται το στομάχι....δεν μπορώ. Θα μπορούσα να μην έγραφα τίποτα.....αλλά αφού το άκουσα......δεν άντεξα, ήθελα να το πω. Φυσικά έχει απίστευτη τεχνική, αλλά ΔΕΝ μπορώ να τον ακούσω. Μη νοιώθεις άσχημα Σε άλλους δεν αρέσει η Satti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Μόλις τώρα, methylene blue είπε Μη νοιώθεις άσχημα Σε άλλους δεν αρέσει η Satti Aν σου πώ ότι την ακούω πιο ευχάριστα ; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Nekkon είπε Γιατί να μην μπορούμε να φέρουμε έναν Julian Lage για live στην Ελλάδα; Γιατι στην Ελλαδα η εναλλακτικη δυτικη μουσικη & ειδικα η Jazz δεν ειναι το best seller ... Δεν νομιζω να γνωριζουν την υπαρξη του Lage παραπανω απο 30 ανθρωποι σε ολοκληρη την χωρα... Απο εκει και περα καποιοι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ "εναλλακτικοι" κΣενοι καλλιτεχνες που επιδρουν στον ψυχισμο των Ελληνων κανουν sold out σε 10 λεπτα και ειναι πιο δημοφιλεις ακομα και απο τη χωρα καταγωγης τους, ο Nick Cave στη Στεγη ξεπουλησε 2400 εισιτηρια σε 9 ΛΕΠΤΑ ακριβως και θα παιξει μονος του πιανο με συνοδεια....μπασου απο τον μπασιστα των Radiohead (το κΣερω γιατι παρολο που ειχα στησει καραουλι δεν μπορεσα τελικα να βρω και μιλαμε για κοστος 75-200 ευρω το εισιτηριο) ,το ιδιο και ο Sivert Høyem που μεσα σε 30 λεπτα εξεπουλησε το Floyd. Επεξεργασμένο 22 Απριλίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση