Προς το περιεχόμενο

Σπάνια δυσεύρετα cd και αστρονομικές τιμές

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 20/5/2024 στις 3:42 ΜΜ, Waterfall-K είπε

Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω σε αυτό το θρεντ.?‍? Δεν έχω τη δύναμη ούτε να σχολιάσω πλέον...?

Ρωτα αυτούς που διαβάζουν θρεντ για μαγνήτες!!! 500 ευρώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω εγώ παιδάκι μ' απ'αυτά. Και μένα παλαβά μού ακούγονται τα ποσά αυτά, αλλά ως εκεί, δεν το ξέρω το θέμα.

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Έχω ξεκινήσει πάλι να ρωτάω άτομα, δηλαδή βρίσκω κάποιους που μιλούσαμε παλιά στο youtube. Μερικοί ίσως και να έχουν αποκτήσει πολλά από αυτά τα σπάνια αλλά να μη θέλουν να τα μοιραστούν, κάποιοι άλλοι έχουν χίλιες δικαιολογίες που τις ακούω αρκετά χρόνια και από παλιότερους συλλέκτες. Λένε πχ,ναι, το έχω, αλλά το έχω περάσει στα 128kbps γιατί δεν έχω χώρο στο λάπτοπ, ότι δεν ξέρω να κάνω μετατροπή, όχι έχει χαλάσει το πορτάκι του cd στο λάπτοπ και άλλα τέτοια. Αρκετοί όντως τα περνάνε σε wma 128  τα οποία είναι κλειδωμένα, δηλαδή έχουν κάνει τη ρύθμιση στο windows media player να μην παίζουν σε άλλους υπολογιστές.

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το ez cd converter με lame 3.100 το οποίο μου ακούγονται πολύ καλύτερα. Κάποια παλιά cd έχουν ίδια khz τα flac με τα mp3 320 στο spek, οπότε δεν έχει διαφορά. Στη μετατροπή από  iTunes πρόγραμμα κάτι με χαλάει στον ήχο, τα θολώνει πολύ.

Επεξεργασμένο από thebest20

Ότι θα υπήρχε τόσο παρασκήνιο για ελληνικά cd Θέμη αδαμαντιδη, Άννας Βίσση και βέβαια μη ξεχνάμε τα κακά κορίτσια, δε θα το φανταζόμουν ποτέ...! 

Slow must go on....!!!!

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Πάντως επειδή τελευταία απέκτησα κάποια άλλα cd που έτυχε και τα έβαλαν  6 με 8 ευρώ (σε good+ κατάσταση), ενώ μέχρι πέρυσι άλλοι τα είχαν 30-40, έχω να πω ότι δεν είχαν γρατζουνιά κάτω και ακούγονται άψογα και όταν τα πέρασα στο λάπτοπ. Οι κυματομορφές τους είναι χαμηλές ή μάλλον πολύ φυσιολογικές, όπως έβγαιναν στα 90s. Όπως μου τα είχαν στείλει τα τραγούδια πέρυσι, ήταν τέρμα η κυματομορφή και τα είχαν πειράξει σίγουρα με το mp3 gain ενώ είχαν κόψει πολλά πρίμα η μάλλον είχαν βάλει πολύ μπάσο και είχε κλείσει ο ηχος. Μου τα είχαν στείλει flac αλλά σίγουρα ήταν μούφα γιατί στο σπεκ πήγαιναν το πολύ 15khz.

Από τα cd που τα πέρασα, σε 320kbps φτάνουν τα 20khz και είναι τέλειος ήχος.

Ελπίζω γενικά να πέσουν οι τιμές και στα πιο σπάνια αν και δεν νομίζω στο Νομικό και στον Αδαμαντίδη, εκτός αν βρεθούν άτομα που τα έχουν και θέλουν απλά να τα δώσουν (αν και πολύ δύσκολο). Έχουν "γλυκαθει" οι συλλέκτες και οι έμποροι που δεν νομίζω κάποιος να τα βάλει σε χαμηλές τιμές, είναι υποψιασμένοι οι περισσοτεροι. 

Ακόμα και άτομο που μου είχε στείλει δύο τρία cd σε 320kbps και άψογα, τον τελευταίο καιρό μου λέει ότι προτιμάει να πουλήσει τη συλλογή του και πάνω από 30 ευρώ κάθε cd, παρά να μου τα μετατρέψει και να μου τα στείλει σε αρχεία ήχου.

Επεξεργασμένο από thebest20

2 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε

Τώρα που η Στέλλα Μπεζετακου ξαναηχογραφει το 'σαν μπλουζάκι' φανταστείτε που θα φτάσει το αυθεντικό.

Σοβαρά?? Τα καλύτερα μουσικά νέα που άκουσα εδώ και χρόνια! Πάντα πίστευα ότι αυτό το αριστούργημα χρειαζόταν μια επανηχογράφηση σε επαγγελματικό στούντιο (Abbey Road πχ) έτσι ώστε να αναδείξει τον πλούτο της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης του.?

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σοβαρά?? Τα καλύτερα μουσικά νέα που άκουσα εδώ και χρόνια! Πάντα πίστευα ότι αυτό το αριστούργημα χρειαζόταν μια επανηχογράφηση σε επαγγελματικό στούντιο (Abbey Road πχ) έτσι ώστε να αναδείξει τον πλούτο της σύνθεσης και της ενορχήστρωσης του.?

Και με νέο video clip!

• Ευχαριστώ 1

24 λεπτά πριν, Giorgos rockstep είπε

Τώρα που η Στέλλα Μπεζετακου ξαναηχογραφει το 'σαν μπλουζάκι' φανταστείτε που θα φτάσει το αυθεντικό.

Το μπλουζάκι;

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου