Προς το περιεχόμενο

Σπάνια δυσεύρετα cd και αστρονομικές τιμές

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, trolley είπε

Και τι εννοούμε με το "αστρονομικά ποσά";

Ο Νομικός πωλείται 200 ευρώ μεταχειρισμένο, ο Αδαμαντίδης μου είχαν πει για 500 το καθένα από τα δύο, ίσως να πωλείται και ένα στο discogs. Για τη Μαριάνα Ευστρατίου μου είχαν πει μέσω μηνυμάτων επίσης 500. Παλιότερα βέβαια κάποιοι τα πωλούσαν 30-50-60 ευρώ και όσο περνάνε τα χρόνια αυξάνονται όλο και περισσότερο οι τιμές. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να μαζευτούν 50 άτομα που ψάχνουν το καθένα και να δώσουμε 10 ευρώ ο καθένας για ένα cd και να το μοιράσει στους υπόλοιπους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, thebest20 είπε

Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να μαζευτούν 50 άτομα που ψάχνουν το καθένα και να δώσουμε 10 ευρώ ο καθένας για ένα cd και να το μοιράσει στους υπόλοιπους.

Ε, αυτό κάντε, υποθέτω ότι είναι προτιμότερο από το να βασανίζεστε μπας και βρεθούν από αλλού.

• Συμφωνώ 1

Mea Culpa

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Τελευταία  εμφανίστηκαν από το πουθενά πωλητές που έβαλάν κάποια cd,  5-6 ευρώ ακόμα 3 ευρώ. Από εκεί που τα έβρισκες 30. Βέβαια όχι Αδαμαντίδης, Νομικός κλπ, ήταν κάποια άλλα που έψαχνα. Οπότε με βόλεψε και τα πήρα. Παίζουν άψογα και δεν υπάρχουν στις ψηφιακές πλατφόρμες. Κάποια είναι ακόμα από CBS (πριν γίνει Sony). 

Ρώτησα αυτούς τους πωλητές μήπως έχουν τον Αδαμαντίδη και όλα αυτά, όμως δεν τα έχουν όπως λένε ή δεν θέλουν να τα κάνουν mp3/flac, ποιος ξέρει.

Με βόλεψε και το box now γιατί έχει μόνο 2 ευρώ μεταφορικά. Είναι βέβαια συγκεκριμένοι που στέλνουν με box.

Κάποιοι άλλοι πωλητές έχουν το λιγότερο 5-6 ευρώ τα μεταφορικά με απλή αποστολή κ tracking number,  (είτε ένα είτε 3-4 cd πάρεις), ακόμα και 11 ευρώ και μάλιστα από Ελλάδα ο πωλητής, δηλαδή μιλάμε αδιανόητες τιμές για μεταφορικά.

Του Βελή πάντως στα cd Αθήνα - Θεσσαλονίκη και Ταυτότητα Καρδιάς, ανέβασαν στο διπλάσιο τις τιμές οι ίδιοι πωλητές που τα είχαν (ή πουλήθηκαν κάποια άλλα αντίτυπα που είχαν, οπότε τα επόμενα που έβαλαν προς πώληση οι ίδιοι, αύξησαν κατά πολύ τις τιμές). Και εννοείται ότι συμβαίνει αυτό πολλές φορές και το έχω παρατηρήσει, αν κάποιος πωλητής έχει μερικά αντίτυπα του ίδιου cd, το οποίο είναι σπάνιο, μόλις πωληθεί το ένα, θα ανεβάσει κατά πολύ την τιμή στο επόμενο που θα βάλει προς πώληση.

Από την άλλη παίζει ρόλο και η κατάσταση αν είναι good , vg+ κλπ. Αλλά όσα cd έχω πάρει γενικά ακόμα και σε κάποιες περιπτώσεις η κατάσταση να είναι Fair, μετατρέπονται άψογα.

Το 2018 ο Αδαμαντίδης το Ακόμα σ' αγαπώ είχε πουληθεί μόνο 20 ευρώ, και το 2016 ο Νομικός το Ξέρω να αγαπώ 30 ευρώ.

Τα Κακά Κορίτσια, το "Δεν μ' αγαπάς" που ευτυχώς τα βρήκα τα κομμάτια από γνωστό μου, το αγόρασε 30 ευρώ πριν 10 χρόνια και πλέον το πουλάνε μόνο συλλέκτες μέσω μηνυμάτων κλπ και έχω ακούσει για κάτι 400-500 ευρώ.

Και κάτι άλλο αρνητικό, από όσους γνωστούς μου έχω που ευτυχώς μου έδωσαν παλιότερα κάπως σπάνιο υλικό με καλό ήχο 320 ή flac, πλέον τα cd τους τα έχουν δώσει σε παλιά δισκάδικα, σχεδόν τζάμπα, μη γνωρίζοντας τη συλλεκτικότητά τους. Πλέον καταλαβαίνω ότι πολλά έχουν πάει σε εμπόρους που τα μεταπωλούν σε 10πλάσιες τιμές και περισσότερο.

15 λεπτά πριν, noe13 είπε

Να ρωτήσω κάτι ήρεμα? 

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΆΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ CD 'ΤΑ ΚΑΚΆ ΚΟΡΙΤΣΙΑ'!!!!!!!!!!! 

Κανείς βέβαια! Με τέτοιες τιμές (€400-500) ποιος να πάρει ρε συ? Βάλ'το εκεί σε μια λογική τιμή, €100-200 πχ, να το πάρει ο κόσμος.

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου