Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Το νέο μου ψηφιακό σετ απ μετα απο πολύ καιρό αναζήτησης έχει ως εξής: Κιθάρα Zoom MS-70 (customized) σε ρόλο πεταλιέρας. Overdrive (RC boost, Sweet drive) + delay Strymon Iridium σε ρόλο χροιάς ενισχυτή Fender Deluxe και 2X10" Vibroverb καμπίνας συνήθως. Φωνή AKG C5 Μικρόφωνο TC Helicon Create XT επεξεργαστής φωνής Backing track Boss Jamstation JS-5 - Αν και παλιό, κάνει καλά τη δουλειά του και έχει καλούς ήχους. Θέλει αρκετή προετοιμασία όμως για τον προγραμματισμό των κομματιών. Ενίσχυση Behringer B207 150W Speaker system - Το νέο μου απόκτημα! Μικρό, ελαφρύ με 6" μεγάφωνο και 4 εισόδους μικροφώνων / RCA και ένα mp3 player που δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν ανταποκρίνεται όπως θα ήθελα αλλά δεν ήταν και ο λόγος που το επέλεξα. Το πακέτο αυτό ζυγίζει λιγότερο απο 10 κιλά και όταν το μαζέψω / οργανώσω σε πεταλιέρα θα είναι 2 τσάντες. Αρα άψογο για πρόβα αλλά και για live αν το συνδέσω στο PA του μαγαζιού και χρησιμεύσει το Behringer B207 για μόνιτορ. Παίζει αρκετά δυνατά για το σπίτι, έχει καλό ήχο και αν θέλει κάποιος να ακούει καλύτερα τα backing tracks απ' ότι σε ενισχυτές κιθάρας αλλά και να βάλει ένα μικρόφωνο να τραγουδήσει, είναι ταμαμ. Το ακριβότερο κομμάτι είναι το Iridium (και τ' αξίζει) αλλά και χωρίς αυτό σίγουρα θα τα κατάφερνα με το αποκαλυπτικό Zoom, που ενω δεν έχει τόση ανάλυση στα tweaks, έχει καλούς ήχους. 10 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε αλλά και για live Μας κρύβεις κάτι ή μας προετοιμάζεις για κάτι; Το κάτω από 10 κιλά είναι η χαρά του mobility, οπότε well done... 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάντα ήθελα το Boss JS5, είναι όντως τόσο καλό; Με τον προκάτοχο του, Boss Dr5, στα backing tracks (μπάσο, τύμπανα, keys) και 2 κιθάρες και 2 φωνές είχαμε γυρίσει μεγάλο αριθμό μαγαζιών κάνοντας live, κουβαλώντας ολόκληρη ορχήστρα σε μέγεθος βιντεοκασέτας... Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από stamkosk Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Guru Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μας κρύβεις κάτι ή μας προετοιμάζεις για κάτι; ε ναι!!! αυτό θα είναι είδηση... για πες, για πες... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Λες εντός ολίγου να βρεθώ με κανά κεφάλι Mesa? 3 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 3 ώρες πριν, npap είπε ε ναι!!! αυτό θα είναι είδηση... για πες, για πες... Εγώ; Ο καλλιτέχνης να προβεί σε αποκαλύψεις... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 14 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Ο καλλιτέχνης να προβεί σε αποκαλύψεις... Define αποκαλύψεις. Γιατί σήμερα τα θέματα κινούνται γύρω από συγκεκριμένο πεδίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Να ρωτήσετε τον καλλιτέχνη. Εγώ δεν γνωρίζω κάποιον εδώ κοντά. Εμένα πάντως περνούν κατι ιδέες απο το μυαλό μου αλλά απέχουν μίλια απο το να γίνουν πράξη. Γνωστή η αναβλητικότητα στην οικογένεια μας. Η πεταλιέρα θα έχει ως εξης. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Επίσης αυτό το κατοικίδιο βρήκα στη θηκη της πεταλιέρας μου. Το έστειλα στον κήπο να παίξει. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Επίσης αυτό το κατοικίδιο βρήκα στη θηκη της πεταλιέρας μου. Το έστειλα στον κήπο να παίξει. Έστειλε ο dimsonic αντιπερισπασμό; 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση