Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Δεν μιλάς με άσχετο. 8% δεν είσαι ούτε με σφαίρες. Εγώ διαβάζω το χαρτί της λιπομετρητής μου . Εσύ που με κόβεις ακριβώς; Και ποια είναι τα credentials σου ακριβώς , για να ξέρω ότι δεν μιλάω με άσχετο; Εσύ λοιπόν ξέρεις και με ποιον μιλάς....και πως είναι. Δείξε μας εσύ ποιος είσαι και πως είσαι......να έχουμε ισότητα των όπλων στο debate, αλλιώς άστο εδώ. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Τρίχες, εντελώς άκυρη η ψευτομελετη, ψαξτο λίγο . Νικ, γιατρός δεν είμαι. Πάντως δεν είναι και κάτι το δύσκολο να βρει κάποιος εγκυρες μελέτες, όπως αυτή https://www.researchgate.net/journal/Nutrients-2072-6643/publication/331929592_Intermittent_Fasting_in_Cardiovascular_Disorders-An_Overview/links/6578eae0cbd2c535ea1c01cd/Intermittent-Fasting-in-Cardiovascular-Disorders-An-Overview.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uRG93bmxvYWQiLCJwcmV2aW91c1BhZ2UiOiJwdWJsaWNhdGlvbiJ9fQ ή αυτή https://www.researchgate.net/profile/Kirubel-Hailu/publication/377224432_The_Effect_of_Fasting_on_Cardiovascular_Diseases_A_Systematic_Review/links/659bd0483c472d2e8ebdb8e9/The-Effect-of-Fasting-on-Cardiovascular-Diseases-A-Systematic-Review.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIn19 Μπορείς να διαβάσεις απευθείας τα conclusions. Δεν πρόκειται ούτε για "φήμη", ούτε για "πόλεμο λάσπης" προς την διαλλειματική δίαιτα. Πρόκειται για απλές επιστημονικές έρευνες. Γιαυτό και την χαρακτηρίζω, τουλάχιστον, "αμφιλεγόμενη". Ξα σου, που λέμε και στην Κρήτη. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Νικ, γιατρός δεν είμαι. Πάντως δεν είναι και κάτι το δύσκολο να βρει κάποιος εγκυρες μελέτες, όπως αυτή https://www.researchgate.net/journal/Nutrients-2072-6643/publication/331929592_Intermittent_Fasting_in_Cardiovascular_Disorders-An_Overview/links/6578eae0cbd2c535ea1c01cd/Intermittent-Fasting-in-Cardiovascular-Disorders-An-Overview.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uRG93bmxvYWQiLCJwcmV2aW91c1BhZ2UiOiJwdWJsaWNhdGlvbiJ9fQ ή αυτή https://www.researchgate.net/profile/Kirubel-Hailu/publication/377224432_The_Effect_of_Fasting_on_Cardiovascular_Diseases_A_Systematic_Review/links/659bd0483c472d2e8ebdb8e9/The-Effect-of-Fasting-on-Cardiovascular-Diseases-A-Systematic-Review.pdf?_tp=eyJjb250ZXh0Ijp7ImZpcnN0UGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIiwicGFnZSI6InB1YmxpY2F0aW9uIn19 Μπορείς να διαβάσεις απευθείας τα conclusions. Δεν πρόκειται ούτε για "φήμη", ούτε για "πόλεμο λάσπης" προς την διαλλειματική δίαιτα. Πρόκειται για απλές επιστημονικές έρευνες. Γιαυτό και την χαρακτηρίζω, τουλάχιστον, "αμφιλεγόμενη". Ξα σου, που λέμε και στην Κρήτη. Για αυτές τις μελέτες υπάρχουν άλλες τόσες που λένε τα ακριβώς αντίθετα. Ότι δουλεύει για τον καθένα... 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 5 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ διαβάζω το χαρτί της λιπομετρητής μου . Kάποιος σε δουλεύει τότε ή δεν ξέρει να κάνει σωστά λιπομέτρηση. 50 χρονών με 8% μόνο αν τρυπιέσαι και κατεβαίνεις σε αγώνες. Αν καταφέρεις και παίζεις στο 11 με 13% είσαι μια χαρά και ζεις φυσιολογικά χωρίς τα θεματάκια που έχουν όσοι πάνε κάτω απ' το 10. Μια τυχαία φωτό από τις πολλές που θα βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Kάποιος σε δουλεύει τότε ή δεν ξέρει να κάνει σωστά λιπομέτρηση. Και με βάση την φώτο που ανέβασες......πώς με έκοψες στο 15-18%? Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 13 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Δεν μιλάς με άσχετο. 8% δεν είσαι ούτε με σφαίρες. Στο 15 με 18 σε κόβω και αν. 15-18% λίπους ο Λάκης? Είναι εμφανές ότι το λίπος του είναι κάτω από 10%. Συνηγορώ επ' αυτού Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μπορείς να διαβάσεις απευθείας τα conclusions. Εγώ βλέπω να γράφουν ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΥΣ για την διαλειμματικη...μήπως μου έστειλες λάθος μελέτες; Παράθεση Fasting and cardiovascular disease have a close relationship. We have evidence suggesting that fasting is beneficial in lowering the cardiovascular risk of a population. This is achieved by improving the lipid profile, improving metabolic syndrome indicators, improving insulin resistance, and lowering body weight and inflammatory biomarkers. These results hold for the different types of fasting, i.e., intermittent fasting, continuous fasting, caloric restriction, protein restriction, and time-restricted eating. The result is pronounced when fasting regimens are combined with a regular exercise routine. Additional clinical trials and case-control studies, including a bigger sample size, are necessary to obtain more comprehensive data before reaching a definitive conclusion. It is imperative that we thoroughly investigate all potential health consequences of fastin Παράθεση The IF diet limits many risk factors for the development of cardiovascular diseases and therefore the occurrence of these diseases. Fatty acids and ketones become the main energy fuel, because the body undergoes metabolic switching of glucose-ketone (G-to-K). By affecting the biochemical transformations of lipids, it decreases body mass and has a positive influence on lipid profile parameters—it reduces the concentration of total cholesterol, triglycerides, and LDL cholesterol. Nutrients 2019,11, 673 13 of 18 Benefit from the use of the IF diet were confirmed in research on the development of atherosclerosis. Intermittent fasting inhibits the development of atherosclerotic plaque by reducing the concentration of inflammatory markers, such as IL-6, homocysteine, and CRP. The IF diet results in an increase in plasma concentrations of adiponectin and a decrease in leptin and resistin concentrations. By altering the levels of these adipokines, it inhibits the adhesion of monocytes to vascular endothelial cells, neutrophils, and macrophage pro-active activity, and platelet aggregation. The transformation of macrophages into foam cells, the formation of extracellular deposits in vessels, and the proliferation and migration of endothelial cells into the inner arterial vascular membrane are limited. The beneficial effect of the diet was observed in the prevention of hypertension. The intermittent fasting diet causes an increase of BDNF factor, which results in lowering the systolic and diastolic blood pressure by activating the parasympathetic system. BDNF causes acetylcholine to be released by the vagus nerve, which reduces the frequency of heart contractions Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ εφαρμόζω μια δική μου δίαιτα εμπνευσμένη από τη διαλειμματική νηστεία. Βασικά περιμένω να πεινάσω αρκετά πριν φάω δεν τρώω μόλις πεινάσω λίγο και με αυτόν τον τρόπο διατηρούμαι από 107 μέχρι 110. έχω λίγο κοιλιά που θα ήθελα να χάσω αλλά δεν μπορώ, οι εξετάσεις μου είναι καλές οπότε αρκούμαι στο να διατηρούμαι εκεί. Η αυστηρή διαλειμματική νηστεία παρά είναι επίπονη για το στομάχι οπότε καλύτερα να μην την ακολουθεί κανείς κατά γράμμα Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Άγιος kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Και με βάση την φώτο που ανέβασες......πώς με έκοψες στο 15-18%? Λόγω εμπειρίας. Λοιπόν για να μην πλατιάζουμε, μιας και δεν έχει νόημα, αν είσαι περίεργος να βρεις το ακριβές ποσοστό λίπους σου πήγαινε για DEXA scan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε 15-18% λίπους ο Λάκης? Είναι εμφανές ότι το λίπος του είναι κάτω από 10%. Συνηγορώ επ' αυτού Εγώ σε αυτό το forum μπήκα επώνυμα από την day one....και λαλακίες δεν είπα ποτέ 14 χρόνια. Ορίστε η τελευταία μου. Τώρα είμαι σε χαμηλότερο, απλά θα μετρηθώ τον επόμενο μήνα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση