Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Nestoras είπε Τα κομμάτια είναι μια χαρά για νέα ακροατήρια, αλλά δυστυχώς είναι πολύ προβλέψιμα για τους γερο-γκρινιάρηδες. ε καλα.....ΡΟΟΥΚ οτι πΓιο προβλεψιμο και βαρετο εκ κατασκεΒισ ,τι περιμενες και εσυ? groundbreaking πραγματα κανουν πλεον ΜΟΝΟ οι Twang Attack.... Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Το κομμάτι μου άρεσε πολύ. Όσον αφορά το βίντεο έχω να πω το εξής: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 5 λεπτά πριν, John Goumis είπε Το κομμάτι μου άρεσε πολύ. Όσον αφορά το βίντεο έχω να πω το εξής: 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σωθήκαμε... Ε, δεν βλέπω τον μπάρμπα Sammy να βγάζει έξω την κοιλούμπα - ο οποίος βέβαια για τη ηλικία του είναι μια χαρά ( φτου μην τον ματιάσω). Ευχαριστώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου @Terry RoscoeBeck5. Οι κοιλιακοί γίνονται στην κουζίνα, ουχί στο γυμναστήριο. Αυτό το βιντεοκλίπ μας δίδει μοτιβεσιον να γίνουμε καλλιτεροι ανθρώπους, να εξελιχθούμε. Εγώ ας πούμε, όταν τελειώσε , άρχισα να ψάχνω,... για firebird 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μα είναι δυνατόν... Να μας δείχνεις κλιπς με... ποπούς καλλιτεχνών και 6 pack επικών διαστάσεων; Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε session στα SF studios... Πώς θα παρουσιάσουμε μετά τα πονήματα; Θα βγάλουμε έξω τις κοιλούμπες; Θα μας αναγκάσεις να στρωθούμε στα γυμναστήρια για να σφίξουν οι... ποποί; Δεν γίνονται αφτά τα πράγματα στην ηλικία μας κ. συνήγορε... 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Τα πραγματα ειναι απλα: για να γινετε ΦΕΤΕΣ σαν τον ιδΓιοκτητη των SF Studios θα σας γνωρισω την ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ. 6 λεπτά πριν, LK είπε @Terry RoscoeBeck5. Οι κοιλιακοί γίνονται στην κουζίνα, ουχί στο γυμναστήριο. Για να γίνετε έτσι στα 60 σας θα πάτε να τρυπηθείτε με τα στεροειδή που του χορηγεί ο γιατρός του. Testo, tren κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Αρχή Διαλόγου είπε Για να γίνετε έτσι στα 60 σας θα πάτε να τρυπηθείτε με τα στεροειδή που του χορηγεί ο γιατρός του. Testo, tren κλπ Μπα, φυσικότητας είναι. Πάντα φέτες ήταν. Άλλωστε φαίνεται κιόλας από το σώμα .....μπαμ κάνουν οι αναβολικοί. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 13 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ ας πούμε, όταν τελειώσε , άρχισα να ψάχνω,... για firebird Να σου πω ότι αυτή ήταν η πρώτη σκέψη μου (αφτό το αγόρι ο κ. συνήγορος έχει Firebird;), οπότε δεν ψάχνω σύννεφο για να πέσω... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 12 λεπτά πριν, LK είπε Οι κοιλιακοί γίνονται στην κουζίνα, ουχί στο γυμναστήριο. Εντός θέματος, οι τσουτσούνες γίνονται στο DNA, οπότε αν είστε λευκοί και έλληνες, μη βασανίζεστε με τις συγκρίσεις. Οι βραχνές φωνές αυτού του τύπου, επίσης στο DNA γίνονται... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Μόλις τώρα, LK είπε Μπα, φυσικότητας είναι. Πάντα φέτες ήταν. Άλλωστε φαίνεται κιόλας από το σώμα .....μπαμ κάνουν οι αναβολικοί. Χαχα καλό. Με τα επίπεδα τεστοστερόνης που έχεις στα 60 δεν κρατιέσαι έτσι με φυσικό τρόπο. Κάνει μπαμ ότι τρυπιέται. Μην μπερδεύεσαι με τους bodybuilders και τον όγκο τους. Δεν είναι μόνο αυτοί αναβολικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση