Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Ο μόνος μαλλιάς που ανέχομαι να ακούσω εν έτει 2024 . Γυρισμένο στο ταπεινό σπίτι του το βιδεον....clip-άρα , ωραίο το κομμάτι (κουνάει) και ο ίδιος....60 ετών.....αλλά το εχει για πλάκα. Και ένα φρέσκο Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εξακολουθει να ειναι εκ των καλυτεροτερων σε ΟΛΑ τα πεδια (γραφει τραγουδαρες, τα παιζει ολα μονος του αψογα, ενταξει βοηθαει και στις κιθαρες ο Craig David Ross, κανει εκπληκτικες συναυλιες και βεβαια παραμενει ΘΕΟΓΚΟΜΕΝΟΣ με εκπληκτικο image, κατι ΙΔΙΑΤΕΡΑ σημαντικο για το ειδος) α να προλάβω εδώ τον αρχιΓκρινιαρη @Nestoras που θα πει ότι στο πρωτο ασΘμα έκλεψε το ριφ του Suicide Blonde των INXS... αν το εκανε σκοπιμα (που δεν το εκανε) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ...ΘΕοσ ινε οτι θελι κανι Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Κάτι πήγα να γράψω αλλά το έσβησα - ευτυχώς. Ό,τι και να γράψουμε αρνητικό θα είναι στην κατηγορία με-κράζεις-με-θαυμάζεις. Ο τελευταίος των ροκ-ικανών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 37 λεπτά πριν, Superfunk είπε α να προλάβω εδώ τον αρχιΓκρινιαρη... Ε, η ομοιότης είναι εμφανής, οπότε δεν θα παρεξηγηθεί αν "γκρινιάξει"- όχι ότι με "χάλασε". Το κομμάτι γκρουβάρει φανταστικά. @LK Μα είναι δυνατόν... Να μας δείχνεις κλιπς με... ποπούς καλλιτεχνών και 6 pack επικών διαστάσεων; Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε session στα SF studios... Πώς θα παρουσιάσουμε μετά τα πονήματα; Θα βγάλουμε έξω τις κοιλούμπες; Θα μας αναγκάσεις να στρωθούμε στα γυμναστήρια για να σφίξουν οι... ποποί; Δεν γίνονται αφτά τα πράγματα στην ηλικία μας κ. συνήγορε... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Θα βγάλουμε έξω τις κοιλούμπες; Googlαρε τον αγαπημένο μου "Red Rocker" και θα δεις ότι όλα γίνονται! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Την παραπάνω εβδομάδα έχουμε session στα SF studios... Πώς θα παρουσιάσουμε μετά τα πονήματα; Θα βγάλουμε έξω τις κοιλούμπες; Θα μας αναγκάσεις να στρωθούμε στα γυμναστήρια για να σφίξουν οι... ποποί; Τα πραγματα ειναι απλα: για να γινετε ΦΕΤΕΣ σαν τον ιδΓιοκτητη των SF Studios θα σας γνωρισω την ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ. Δεν ειναι δυνατον να ειμαι εγω ΘΕΟΤΕΚΝΟ στις group φωτοΖ και εσεις χονΔροι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Superfunk είπε ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ για να ΣΩΘΕΙΤΕ Σωθήκαμε... 6 λεπτά πριν, Jet72 είπε "Red Rocker" Ε, δεν βλέπω τον μπάρμπα Sammy να βγάζει έξω την κοιλούμπα - ο οποίος βέβαια για τη ηλικία του είναι μια χαρά ( φτου μην τον ματιάσω). all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Παλιά απορία μου: διάφοροι και διάφορες που βασικά θέλουν να γυρίσουν μία τσόντα και ολοφάνερα έχουν τα φυσικά προσόντα, για ποιο λόγο δεν το κάνουν, να μαζέψουν και το σχετικό χρήμα με μία κίνηση και μετά να αράξουν να καπνίζουν με την ησυχία τους; Τι τα θέλεις παιδάκι μου τα Τι-Κέη-Φωρ-Του-Ουάν, αφού βασικά την τσουτσούνα σου θέλεις να μας δείξεις; Δείχτην μας να τελειώνουμε. 2 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 20 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Σωθήκαμε.. Εγω σου δινω μια εΦκερια να γινεις κομψος αλλιως θα παρω αλλον συνεργατη το ιδιο κομΨο με εμενα, τον εχω βρει ηδη σΕ λεΓω 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Superfunk είπε α να προλάβω εδώ τον αρχιΓκρινιαρη @Nestoras που θα πει ότι στο πρωτο ασΘμα έκλεψε το ριφ του Suicide Blonde των INXS... αν το εκανε σκοπιμα (που δεν το εκανε) ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ...ΘΕοσ ινε οτι θελι κανι Έπρεπε να βάλει και τη φυσαρμόνικα, άμα είχε αυτά που ήθελε να μας δείξει, αλλά τεχνιέντως απέκρυψε. Τα κομμάτια είναι μια χαρά για νέα ακροατήρια, αλλά δυστυχώς είναι πολύ προβλέψιμα για τους γερο-γκρινιάρηδες. Επεξεργασμένο 10 Απριλίου από Nestoras InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση