Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πώς διαλέγουμε τίτλο για ένα instrumental χωρίς στίχους? Βοήθεια του κοινού ασφαλώς! Αφού δέχτηκα πολλά σχόλια πώς είναι "trippy" το ονόμασα Echoes of future memories λοιπόν. Ξεκινώντας απ'το echoes που είναι κυριολεκτικό για το κομμάτι με την trippy σκέψη των future memories να ακολουθεί. Επεξεργασμένο 8 Απριλίου από Κουφη Λεοπαρδαλη 4 I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Μου αρέσει και εμένα να βρίσκω ευφάνταστα ονόματα για κομμάτια χωρίς λόγια, με έχει απασχολήσει αρκετά το ζήτημα... Ωραία παίζεις 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Πώς διαλέγουμε τίτλο για ένα instrumental χωρίς στίχους? Με ένα Song name generator https://dontsleepgfx.com/pages/ai-song-name-generator-create-unique-and-catchy-titles-for-your-music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Σιγά μην αναθέσουμε την ευχάριστη αυτή ασχολία εύρεσης τίτλου σε generator 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Ωραίο κλιπ. Μολις ολοκληρώνω ένα ορχηστρικό κομματι, και κατά τη διαδικασία του export, ξεκινώ και σκέφτομαι τον τίτλο για πρώτη φορά. Το ακούω άλλη μια μετά το export, για ένα τελευταίο τσεκ, και η πρώτη αίσθηση που μου βγάζει, την μετατρέπω σε λέξεις και ο τίτλος γεννιέται. Μπορεί να είναι κάποιο συναίσθημα ή κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό μέσα στο κομματι που θα μου μείνει έντονα στο μυαλό. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου Μου θύμισε λίγο το Big Sur Moon από Buckethead Ωραίος τίτλος, delay έχεις, το echoes ταιριάζει 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση