Jdl Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Καλησπέρα σας Μπορείτε να μου πείτε ποιο από τα δύο αυτά daw προτιμάτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Studio 6.5. Το cubase έχει βελτιωθεί πολύ αλλά το S1 παραμένει το πιο εύκολο στη χρήση. Το cubase ίσως είναι καλύτερο για πολύ μεγάλα projects, για surround κλπ κλπ αλλά για τον μέσο χρήστη θεωρώ ότι είναι bloatware. Έχει πάρα πολλά πράγματα που δε θα χρησιμοποιηθούν ποτέ. Βέβαια αν κάποιος ξέρει ήδη καλά το Cubase δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει DAW. Αναφέρομαι σε όσους θα ξεκινούσαν τώρα με κάποιο από τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jdl Δημοσιευμένο 6 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Είμαι σχετικά αρχάριος στη μουσική, οπότε για εμένα είναι καλύτερο το studio one, με βάση τα λεγόμενα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Slew Rate Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Administrator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Εδώ και χρόνια πήγα σε Studio One και με καλύπτει πλήρως. Πολύ optimized για ταχύτητα & workflow. Δεν του λείπει τίποτα. https://www.bigfootsound.com | Studio Ηχογραφήσεων | Metal, Rock, Jazz, Acoustic, Electronic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, Jdl είπε Είμαι σχετικά αρχάριος στη μουσική, οπότε για εμένα είναι καλύτερο το studio one, με βάση τα λεγόμενα σου Με τί στυλ μουσικής θα ασχοληθείς; Το studio one είναι το πιο εύχρηστο όταν έχεις να κάνεις με recordings. Γιατί αν πρόκειται πχ να είναι dance μουσική με λούπες κλπ, τότε καλύτερα να ξεκινήσεις κατευθείαν από το Ableton. H αν είσαι αρχάριος πχ και θες να φτιάξεις μποτάκια ακόμη και το Fruity Loops μπορεί να σου κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jdl Δημοσιευμένο 6 Απριλίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου Ευχαριστώ παίδες για τις πληροφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jdl Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Καλημέρα σας Επανέρχομαι λίγο στο θέμα. Στο ίντερνετ λένε όλοι οι χρήστες που κάνουν τη σύγκριση των δύο daw ότι το cubase έχει πολύ καλύτερους ήχους στα vsti του και γενικά καλύτερο ήχο στα plug ins του Ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Παραμένει όμως το ερωτηματικό, στην πιο σημαντική απορία: Στις 6/4/2024 στις 6:29 ΜΜ, kpeyos είπε Με τί στυλ μουσικής θα ασχοληθείς; Χωρίς αυτή την απάντηση, τίποτε δεν μπορεί να συζητηθεί έγκυρα. 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jdl Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο είδος Από dance μέχρι κλασικές κιθάρες , rock κτλ Ωστόσο θεωρώ ότι πέρα από το είδος της μουσικής ο ήχος του cubase είναι ή δεν είναι καλύτερος. Είναι κάτι αντικειμενικό Αν υπάρχει κάποιος που να έχει δουλέψει και τα δύο daw να μου πει τη γνώμη του Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jdl Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου Όταν λέω "ήχος" εννοώ τον ήχο των virtual instruments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση